sylwia_poczta 14.03.07, 15:06 Czeka mnie rekonstrukcja przedniego wiezadla krzyzowego, polecono mi klinike Osteon w Legionowie. Czy ktos z was cos o niej slyszal lub byl tam operowany?? Czekam na opinie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
behetomotoh Re: klinika Osteon - opinie 14.03.07, 21:20 > (..) w Legionowie Hmmm.. Prawdopodobnie trafisz do dr Ziółkowskiego - młody, silny, zwarty.. naprawdę niezły ortopeda z wynikami :) Spróbuj dra ewentualnie spotkać w Centrum Medycznym AVI w Warszawie - ma tam konsultacje, o wizytę nie jest specjalnie trudno. PS. Osobiście jednak polecam warszawski ATTIS - dr Grela (bezapelacyjne wskazanie) & dr Kurek to absolutne mistrzostwo miasta, województwa i Polski. Odpowiedz Link
sylwia_poczta Re: klinika Osteon - opinie 15.03.07, 12:09 Ja trafiłam do dr Stolarczyka, tez młody i wydaje sie bardzo sensowny. słyszałes moze o nim? rozwazam jeszcze CMS i dr Światłowskego, ale tam to kosztuje troche wiecej... O ATTIS nic nie słyszałam Odpowiedz Link
behetomotoh Re: klinika Osteon - opinie 15.03.07, 13:41 > Ja trafiłam do dr Stolarczyka (..) > rozwazam jeszcze CMS i dr Światłowskego (..) Nie znam.. IMHO spróbuj wpaść na konsultacje do kilku lekarzy i we własnym zakresie porównaj ich opinie. Zainwestujesz niewiele więcej, za to wydłużysz własną listę opcji wyboru :) Odpowiedz Link
aagulek Re: klinika Osteon - opinie 20.03.07, 00:39 jestem po artroskopii kolana u Dr Stolarczyka, z kolanem nadal walcze ale mam nadzieje ze to kwestia rehabilitacji a nie operacji, na pewno w kolanach sie specjalizuje; znajomy ortopeda, ktory nie operuje polecil sie go trzymac i takoz uczynilam, powodzenia Odpowiedz Link
sylwia_poczta Re: klinika Osteon - opinie 20.03.07, 12:19 A co sie dzieje z twoim kolanem i ile czasu mineło od zabiegu? Gdzie chodzisz na rehabilitację? Odpowiedz Link
36anita Re: klinika Osteon - opinie 27.09.16, 16:38 Człowieku uciekaj ta klinika Superwizjer, Jak zarobić na leczeniu zdrowych osób? online | Oglądaj ... player.pl/programy-online/superwizjer-odcinki,337/odcinek-979,jak-zarobic-na-lecze Odpowiedz Link
36anita Re: klinika Osteon - opinie 27.09.16, 16:44 Uciekaj Superwizjer, Jak zarobić na leczeniu zdrowych osób? online | Oglądaj ... player.pl/programy-online/superwizjer-odcinki,337/odcinek-979,jak-zarobic-na-leczeniu Odpowiedz Link