ziabola 15.04.05, 07:47 Po wysokiej gorączce pojawiły mi sie afty na jezyku wargacg, dziąsłach! Już nie wiem czym je mam trattować! Są takie uporczywe, że już nie mogę z nimi wytrzymać! :(( Czy znacie jakies skuteczne sposoby? Prosze o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: AFTY!! POMOCY!! BŁAGAM :(((( IP: *.chello.pl 15.04.05, 07:55 Tu masz wczesniejsze wątki na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=14022139&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: AFTY!! POMOCY!! BŁAGAM :(((( IP: *.iep.ae.wroc.pl 21.04.05, 12:31 Kup sobie vaginum (można bez recepty)- nie jest drogie. Zamocz w tym płynie patyczek z wacikiem -taki do czyszczenia uszu i wypal sobie (trzeba trzymać około 1 min. na każdej afcie- aż będzie biała. Strasznie boli (aż do łez)ale za to męczysz się tylko jeden dzień. Naprawdę pomaga. Uważaj na leki , które bierzesz. Prawdopodobnie jesteś uczulony na PARACETAMOL (tak jak ja). Sama to odkryłam i jestem absolutnie tego pewna, że to mi szkodzi. Pozdrawiam i życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiena Re: AFTY!! POMOCY!! BŁAGAM :(((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:43 polecam Aphtin - dobry i dla dorosłych i dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś