Dodaj do ulubionych

To forum jest nic nie warte!!!

IP: *.astral.lodz.pl 19.04.05, 16:38
Jestem autorem postu "Powiekszanie penisa.Pomozcie!!!" Przeczytajcie sobie
jakie dostalem odpowiedzi.Tylko jedna kobieta cokolwiek napisala na temat a
wpisalo sie 10 osob...ktore w ogole nie odpowiadaly na moje pytania.Moral
jest tego z taki ze w Polsce wiekszosc ludzi nie potrafi czytac ze
zrozumieniem i wiekszosc to analfabeci!Wiekszosc tez nie umie uszanowac ze
ktos moze miec naprawde z tym problem...
To mnie nauczylo tez ze na necie nie warto sie o nic pytac bo nikt i tak ci
nie pomoze.
Zegnam!
Obserwuj wątek
    • Gość: ~ Re: To forum jest nic nie warte!!! IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 20.04.05, 06:35
      To jakis kretyn...
    • Gość: nana Re: To forum jest nic nie warte!!! IP: *.it-net.pl 20.04.05, 08:13
      Niestety zgadzam się z tobą. Może nie w 100%, bo zdarzają się osoby, które chociaż niewiele mogą pomódz to przynajmniej nie obrażają. Trafiłam również na takie, które wsparły mnie mądrą radą. Wiele osób o ,których piszesz z pewnością potrafi czytać ze zrozumieniem tylko nie mają chęci albo zdolności do postawienia się w czyjejś sytuacji. O empatycznej postawie w stsunku do czyjegoś problemu zapomnij! Wiele osób powinno trafić na forum dla zboczeńców lub na forum dla ordynarnych impertynentów. Szkoda, że polskiej młodzieży brak kultury do tego stopnia żeby robić sobie "jaja" z czyjegoś,( poważnego dla tej osoby )problemu zdrowotnego. Ciekawe czy nabijają się też z chorych na nieuleczalne choroby np. raka? Scyzoryk otwiera się w kieszeni. Jestem chwilami wściekła jak wchodzę na to czy inne fora. Też miałam problem zdrowotny najpierw z hemoroidami, później z zębem. Na szczęście na mój post odpowiedzieli w większości normalni ludzie i mieli dobre chęci żeby pomódz. Pozdrawiam cię i życzę pomyślnego rozwiązania problemu
    • Gość: Angelika Re: To forum jest nic nie warte!!! IP: *.btk.net.pl 20.04.05, 09:17
      Czytałam twój post i nic głópiego w tym nie widze denerwują mnie ludzie którzy
      nie potrafią uszanowac czyjegoś problemu a na dodatek się smieją nie
      zniechęcaj się bo to oni powinni się wstydzić sama jestem osobą na którą ludzie
      patrzą dziwnie chociaż mam tylko chorą ręke na temat twojego problemu nie wiele
      wiem ale chce ci powiedzieć żebyś nie poddawał się będzie ok .Pozdrawiam.
    • Gość: doki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • efdurka Re: To forum jest nic nie warte!!! 20.04.05, 15:28
        wracaj na drzewo koleś.
        • elle666 Re: To forum jest nic nie warte!!! 20.04.05, 16:14
          sytuacja z wczoraj - dziewczyna prosi o porade w sprawie cesarki na zyczenie,
          gdy z panicznie boi sie bólu, zaznacza przy tym, ze interesują ją konkretne
          rady a nie moralizowanie na temat wyzszosci proodow naturalnych nad tzw.
          wygodnictwem. i co? oczywiscie, pierwsze rzucają się laski, ktore obrzucają ją
          epitetami "jestes płytka", wspolczuje ci poglądów" , "nie doroslas do
          macierzynstwa" . czasami zastanawiam sie, skąd w ludziach tyle jadu i checi
          dokopania innym....
          • habitus Re: To forum jest nic nie warte!!! 20.04.05, 16:17
            Z chęci poprawienia sobie nastroju. Przez chwilkę poczują się lepsi od osoby,
            którą karcą.
          • Gość: nana Re: DO ELLE666 IP: *.it-net.pl 20.04.05, 17:15
            Cześć ELLE. Wyobraź sobie, że mnie dopadły podobne epitety. Zastanawia mnie
            dlaczego ludzie nie próbują przynajmniej wyjaśnić przyczyny dla, której kobieta
            decyduje się na takie rozwiązanie ciąży a nie naturalne. Właściwie żadna
            kobieta nie musi się tłumaczyć z podejmowanych przez siebie decyzji ale ja
            chętnie zrobiłabym to, tylko, że nikt nie zapytał. W zamian za to usłyszałam
            parę słów krytyki. Mam rozczepienie kręgosłupa 2 stopnia + inne atrakcje i czy
            to nie jest wystarczający powód do podjęcia takiej decyzji? Czy to jest
            wygodnictwo? Ile kobiet decyduje się na taki krok z przyczyn zdrowotnych? A
            choćby nawet ich decyzje determinowane były innymi przyczynami to jest ich
            sprawa, czyż nie tak? Gó.. innym do tego! Niech każdy pilnuje swoich spraw a
            jak wchodzi na to forum nie z przyczyn tylko rozrywkowych to niech pisze na
            temat i czyta cudze posty ze zrozumieniem. Pozdrawiam Cię serdecznie i popieram.
            • elle666 Re: Do Nany 20.04.05, 23:26
              Hej, no jasne, ze nie musisz sie tlumaczyc. ja przy operacji kolana tez miałam
              kilka rodzajow znieczulen do wyboru - czy to, ze wybralam takie, a nie inne
              swiadczy ze jestem lepszym czlowiekiem? nie, to jakas paranoja. forum jest po
              to, by ludzie wspierali sie dobrym slowem,rada a nie jedni drugich umoralniali.
              jak czytam te wypociny z ktorych aż bije " jestem lepszy/mądrzejszy i zaraz ci
              dosram, udowodnie, ze skoro boisz sie bólu to jestes smieciem" to aż mną
              telepie. uwazam, ze wszystkie tego typu pseudoanalizy (vide: wczoraj laska o
              nazwie kami) powinny byc usuwane. rowniez serdecznie Cie pozdrawiam
    • Gość: expet Re: To forum jest nic nie warte!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:27
      a ja was oswiece oto zjest tylko 1 osoba pod roznymi nikami i roznymi ip piszac
      tez z proxy ktora was obraza ciegle, to ni ejaki piotru sspamer z trojmiasta ,
      to ciekawa postac bo jest tu na forum od 4 lat i wydaje si ejakby byl 24 h na
      dobe tu, wystepuj epod ruznymi nikami zalogowany i nie, pisze prowokacje i
      bluzga na innych, nie mozna go zabanowac wiec przyzwyczajcie sie
    • Gość: ann Re: To forum jest nic nie warte!!! IP: *.chello.pl 20.04.05, 19:30
      no to zmykaj stąd, posiadaczu przykrótkiego członka!!!
      • arnick_a Re: To forum jest nic nie warte!!! 20.04.05, 20:14
        Jesteś za dyskryminacją krótkoczłonkowców?
        Arni
        • Gość: ann Re: To forum jest nic nie warte!!! IP: *.chello.pl 20.04.05, 20:18
          nieee
          chodzi o to że 16 cm to całkiem dużo...
          ten facecik powinien raczej zainwestować w zwoje mózgowe, nie uważasz?
          • arnick_a Re: To forum jest nic nie warte!!! 20.04.05, 20:25
            Poszerzanie horyzontów to dobre zajęcie dla każdego bez wyjątku.
            Dużo-mało, ładny-brzydki, zgrabny-pokraczny to bardzo względne określenia.
            Jednakże selekcjonując ludzi według wybranej cechy, bardzo łatwo ich część wbić
            w kompleksy.
            Arni
            • Gość: ann Re: To forum jest nic nie warte!!! IP: *.chello.pl 20.04.05, 20:31
              uuuuuuuu
              panie, jaki pan zasadniczy!!!
              z moich obserwacji wynika, że sami siebie się selekcjonujemy, i jesteśmy w tym
              nieskończenie pomysłowi - na własne utrapienie zresztą
              no ale - coś trzeba w życiu robić:)))
              • arnick_a Re: To forum jest nic nie warte!!! 20.04.05, 20:50
                A jeśli wspomóc taką selekcję np. krótkoczłonkowca kompleks murowany ze
                wszystkimi konsekwencjami. Ktoś powiedział, że nieważne czy członek jest długi,
                czy krótki, starczy, aby był figlarny.
                Pozdrawiam
                Arni
    • dominika1231 Re: To forum jest nic nie warte!!! 20.04.05, 19:37
      Jezeli jest to jedna i ta sama osoba, ktora wysyla te wulgarne i obrzydliwe
      posty, to dlaczego nie da sie jej w jakis sposob zablokowac. Moze moderator
      moze zablokowac jego IP? Ostatnio rowniez jakis delikwent podszywa sie pod
      Dokiego. Rece opadaja, jakie malowybredne posty zamieszcza (slowo odbyt czy
      pochwa wzbudza w nim niepojete podniecenie...)! To chyba osoba chora
      psychicznie i jezeli nie ma innej rady, trzeba ja ignorowac. Pozdrawiam autora
      postu i mam nadzieje, ze i madre rady wkrotce wplyna!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka