Dodaj do ulubionych

ciaza a Metocard - prosze o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:08
Mam za wysokie cisnienie i moja lekarz prowadzaca ciaze (29tc)przepisala mi
tabletki Metocard 50mg, ktore mam stosowac w dwoch dawkach po 25 mg. Duzo osob
mi odradza piszac, ze sa to zle tabletki i okropnie sie martwie. Czy mam
zaufac mojej lekarz i stosowac je wg. zalecenia, czy nie brac ich i poprosic o
zmiane na inne. Moze wie ktos tutaj cos na ich temat i mi doradzi, bo okropnie
sie nimi martwie, tym co jest napisane na ulotce i tym co mi niektorzy na ich
temat napisali. Czy mam brac, czy nie czy zmienic na inne? - jak tak to na jakie.
Obserwuj wątek
    • villac Re: ciaza a Metocard - prosze o pomoc 28.04.05, 11:27
      mizia - to nie pytaj "ludzi" tylko odwiedź 2-3 ale SPECJALISTÓW KARDIOLOGÓW
      wtedy sprawa będzie jasna. Osobiście brałem Bisocard po czym lekarz polecił
      zmienić na Metocard (2x1 tabl)i zauważyłem znaczną zmianę na lepsze w
      funkcjonowaniu serca i obniżeniu cisnienia.
      • Gość: zyrafa46 Re: ciaza a Metocard - prosze o pomoc IP: *.aster.pl 28.04.05, 11:53
        Witaj, Miziu, Tu się kiedyś na forum ogłaszał ktoś z aparatem do obniżania
        ciśnienia. Ja mam dobre ciśnienie, ale moja znajoma walczy od dawna z za
        wysokim. Zgłosiłyśmy się do tego pana. A co szkodzi? Należę do osób, które
        lubią wypróbować wszystko* co naturalne, jeśli chodzi o zdrowie:-) Okazało się,
        że podziałało super. Bez żadnych leków może sobie obniżyć ciśnienie. Jak
        przeczytałam Twój post, zadzwoniłam do tego Pana, już teraz znajomego.
        Zapytałam o Ciebie, to znaczy o kobietę w ciąży. Odpowiedział, że oczywiście
        nie ma żadnych przeciwwskazań. Dobrze się też składa(dla Ciebie), bo okazuje
        się, że jego żona jest ginekologiem. Jeśli chcesz dowiedzieć się o co chodzi,
        napisz do mnie: zyrafa46@gazeta.pl Wyślę Ci opis (który dostałam od tego Pana)
        wspomnianego urządzenia. Co szkodzi poczytać. Niestety tu - ani nie umiem go
        wklepać ani by mi pewnie Orissa (Witaj Orisso:-) nie pozwoliła. No i to by było
        na tyle.
        Pozdrawiam Cię serdecznie, pogłaszcz po brzuszku ode mnie swojego maluszka:-)
        Żyrafa

*gdybyś nie była w stanie błogosławionym - poradziłabym Ci B.S.M. Niestety
        ciąża jest przeciwwskazaniem :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka