Gość: :P IP: *.crowley.pl 09.05.05, 11:00 Czy to normalne, że lekarz na chorą stopę przepisał lek na serce ?! (jakaś chroba skórna, na razie nie widomo jaka --->trzeba obejrzeć próbki pod mikroskopem) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyrafa46 Re: ????????????????????????????????????????????? 09.05.05, 13:31 Porządny lekarz powinien interesowac sie całym ciałem. Gdyby do mnie przyszedł pacjent z...np. pypciem na paznokciu i charczał jak stary parowóz to dałabym mu coś na gardło lub płuca. Oczywiscie niezależnie od czegoś na ten paznokiec - doraźnie. Poza tym, jeśli wiesz cos o akupresurze... Stopa jest "mapą" naszego całego ciała. Podobnie ucho, nos, język, dłoń, jelito grube, i - co tam jeszcze. Pozdrawiam, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
aniadrg [...] 10.05.05, 19:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 20:38 to zależy co z tą stopą się dzieje. przy złym krążeniu dochodzi do niedotlenienia dalszych częsci ciała, palców stóp, później całej stopy i podudzi. robią się owrzodzenia, które bardzo trudno się goją. może tak było w twoim przypadku? ile masz lat? czy palisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.crowley.pl 10.05.05, 18:54 Nie palę, 16 Odpowiedz Link Zgłoś
iskra857 Re: ????????????????????????????????????????????? 10.05.05, 19:00 Ajaki lek dostales i co z ta noga jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.crowley.pl 10.05.05, 19:03 Te palce u nóg są w takimj stanie od dłuższego czasu..:/ W wakacje chyba mnie komar ugryzł (tak mi sie wydaje) w jeden z palców. Zaczęłał go drapać i drapać...potem się jakieś krostki zrobiły...pękały, skóra sie łuszczyła bardzo. Po jakimś czasie przeszłó to na wszystkie paklce tej nogi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.crowley.pl 10.05.05, 19:05 Mama gdzieś do apteki pojechała i aptekarz był zdziwiony,że w moim wieku zalecana jest tak duża dawka leku na krązenie. Odpowiedz Link Zgłoś
iskra857 Re: ????????????????????????????????????????????? 10.05.05, 19:05 No to jest zdecydowanie problem dermatologiczny. A jaki cudowny lek na to dostales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.crowley.pl 10.05.05, 19:08 Trudno sie doczytać...chyba Sodamini Odpowiedz Link Zgłoś
iskra857 Re: ????????????????????????????????????????????? 10.05.05, 19:14 Pewnie Sadamin - lekarz musial jednak dopatrzyc sie zmian wynikajacych z zaburzen krazenia, a nie po ukaszeniu komara i dlatego taki lek dostales. Ten lek stosuje sie wlasnie w takich zaburzeniach, a wynikiem zaburzen ukrwienia sa zmiany skorne, ktore masz. Wszystko jest wiec dobrze. Twoj wiek nie bardzo pasuje, musisz sie chyba troche wiecej pobadac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 19:09 no to rzeczywiście dziwna sprawa, skonsultuj się z innym lekarzem, np- dermatologiem, skierowanie nie jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 19:11 sadamina, jest taki lek, na krążenie. nie spotkałam sie, żeby taka młoda osoba to brała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.crowley.pl 10.05.05, 19:22 I nie zaszkodzi jak będę brała go 2 razy dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 19:24 ja bym się jednak skonsultowała z innym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.crowley.pl 10.05.05, 19:26 Dziękuję wszystkim i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BzB Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.chello.pl 10.05.05, 19:31 Osobiscie radze Ci konsulatcje u innego lekarza. Troche dziwne, ze jedynie na podstawie ogladu twojej stopy dostalas ten lek...moim zdaniem w twoim wieku takie rozpoznanie bez poglebionej diagnostyki jest bardzo dziwne...koniecznie zasiegnij drugiej opinii lekarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskra857 Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 19:44 Popieram, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś