malawariatka1 14.05.05, 14:05 nie mogę sobie poradzić ze skurkami paznokci:( jak je najłatwiej usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomka8 Re: usuwanie skórek 14.05.05, 14:10 jeśli sama nie potrafisz sobie poradzić to poproś koleżankę albo idź do manicurzystki mam nadzieję,że mówimy o tych samych skórkach? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka8 a ja z uporem: usuwanie skórek 14.05.05, 16:50 są żele i płyny zmiękczające ale tego wszystkiego prędzej dowiesz się na forum Uroda Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: a ja z uporem: usuwanie skórek 15.05.05, 13:39 A ja myślę, ze to ze zdrowiem też ma trochę wspólnego - płyny zmiękczające i przeróżne chemiczne usuwacze to paskudna chemia i wyzeracze. Lepiej chyba tradycyjnie cążkami - ja po eksperymetnach z usuwaczami powróciłam do tej staroświeckiej metody. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka8 Re: a ja z uporem: usuwanie skórek 15.05.05, 13:48 ja też pozostałam wierna staroświeckim metodom ;) nawet nie znam tych chemicznych specyfików,wiem tylko,że istnieją takowe dlatego odsyłałam małąwariatkę na inne forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eciepecie8 Re: usówanie skurek 14.05.05, 17:44 skurek absolutnie nie wolno ósówać grozi to licznymi horobami zgórnymi! Odpowiedz Link Zgłoś
malawariatka1 Re: usówanie skurek 14.05.05, 21:58 przepraszam za błędy ortograficzne. Ale w ty momencie nie byłam zupełnie trzeźwiutka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re: usówanie skurek 14.05.05, 22:25 citrus1 napisała: > A do tego alkoholiczka Tak? ciekawe spostrzezenie ,a moze smakoszka? Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: usówanie skurek 14.05.05, 22:39 Alkoholik od smakosza różni się tym, czym smakosz od żarłoka. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
delvra Re: usówanie skurek 14.05.05, 22:03 Kórka wodna, ale watek sie trafil. Tez sobie chlapne piwo to moze go jakos rozgryze. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: usówanie skurek 14.05.05, 23:13 delvra napisała: > Kórka wodna, ale watek sie trafil. Tez sobie chlapne piwo to moze go jakos > rozgryze. Pyfko złe nie jest. Szczegulnie popijane rzóbruwkom. S. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
malawariatka1 Re: usówanie skurek 15.05.05, 11:14 ale mnie obgadujecie:) ja nie jestem alkoholikiem, ale mam strasznie słabą główkę, i pół piwka i po mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: usówanie skurek 15.05.05, 11:25 malawariatka1 napisała: > ale mnie obgadujecie:) Może to także z powodu Twojego nicka. ;) > ja nie jestem alkoholikiem, ale mam strasznie słabą główkę, i pół piwka i po > mnie... Ma to dobre strony. Nie robisz dużej szkody w trunkach. ;)) S. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_kotka Re: usówanie skurek 15.05.05, 11:34 snajper55 napisał: > Ma to dobre strony. Nie robisz dużej szkody w trunkach. ;)) w trunkach to może i nie... a ja już teraz nie wiem jak napisać "wrzystkiego najleprzego" ;( wujek ma imieniny... Odpowiedz Link Zgłoś
mar_kotka Re: usówanie skurek 15.05.05, 12:39 och, dziękuję! wzajemnie malawariatko1 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mar_kotka Re: usówanie skurek 15.05.05, 12:58 och,nie strasz mnie to_jaaa.. życzenia wujkowi już wysłałam... Odpowiedz Link Zgłoś
bober0 Re: usówanie skurek 16.05.05, 22:56 Moze lepiej im zapobiegac, podobno to ze wystepuja to brak witamin, tylko nie wiem jakich? i co z zwiazku z tym jesc? Bober Odpowiedz Link Zgłoś