olga50 30.05.05, 13:06 Ile kosztuje redukcja wady wzroku (-2,5; -1,5)jeżeli chce sie ja skorygować laserem?Czy to sie w ogóle opłaca?Jakie jest ryzyko?Czy moze lepiej przekonać sie do noszenia okularów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llukiz Re: Wada wzroku 30.05.05, 15:21 pewnie 3 tyś. Idź do kliniki to ci wszystko powiedzą. Poza tym używaj googla Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: Wada wzroku 31.05.05, 22:45 Mnie okulistka odradziła, ale ja mam nadwzroczność i astygmatyzm, a przy tym jeszcze trzy choroby oczu. Lekarka stwierdziła, że to dużo kosztuje, a nikt nie da mi gwarancji,że bedę lepiej widzieć, bo zna już takie przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie14 Re: Wada wzroku 01.06.05, 11:58 Przede wszystkim to nie jest redukcja na stałe. Też mam wadę wzroku (-3,5 w obu) i praktycznie stale noszę soczewki kontaktowe - to jest tak jakby się miało dobry wzrok. A jest teraz taka masa różnych oprawek, ogromny wybór - właśnie zmieniłam na nowe - czuję sie w nich bardzo dobrze. Jak jest ładna pogoda to naoszę soczewki i okulary przeciwsłoneczne jak pochmurno to zwykłe okulary...ciągłe metamorfozy. Jest nieźle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś