dziewczyna1 15.07.02, 18:22 czy istnija ajkies domowe sposoby nan przetluszcajace sie wlosy,bo juz chyba wszystkie szampony wyprobowalam ale zadne nie daly pozytywnych efektow,juz tego samego dnia wieczorem mam tluste wlosy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczi Re: tluste wlosy 20.07.02, 12:03 dziewczyna1 napisała: > czy istnija ajkies domowe sposoby nan przetluszcajace sie wlosy,bo juz chyba > wszystkie szampony wyprobowalam ale zadne nie daly pozytywnych efektow,juz > tego samego dnia wieczorem mam tluste wlosy... Możesz wypróbować płukanie ziołami: miętą, szałwią, orzechem włoskim, pokrzywą lub korą dębu (tzn. oczywiście naparami z tych ziół). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: tluste wlosy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 13:56 uzywaj szamponu firmy Ducray "SABAL" mnie pomogl bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOYA Re: tluste wlosy IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 20.07.02, 21:11 Sposób prosty, tani, skuteczny. Całe życie tak jak biorę prysznic codziennie tak też codziennie myję głowę. Zawsze byle jakim szamponem ot po prostu takim jaki aktualnie kupię lub na jaki mam ochotę a bardzo często zwykłym żelem do kąpieli.Nie wiem co to przetłuszczanie włosów, łupież czy też dziesiątki różnych innych "włosowych" plag. Wymaga to tylko i wyłącznie żelaznej dyscypliny CODZIENNEGO MYCIA WŁOSÓW ZAWSZE !.Nie ma szans żaden drożdżak czy inne świństwo.Nie zdąży się rozwinąć i zaatakować. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś