Gość: WW IP: 212.191.6.* 05.04.01, 12:20 Dziewczyny, jakie macie doswiadczenia z tabletkami antykoncepcyjnymi (szczegolnie z Cilestem). Zarowno w czasie przyjmowania, jak i po odstawieniu? Czy robilyscie przerwy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: TABLETKI IP: 195.205.122.* 05.04.01, 13:28 Po pewnnym czasie przyjmowania (ponad rok)Cilest nie dostałam okresu. U lekarza upewniłam się, że to nie ciąża. Przepisał mi Triquilar i teraz wszystko u mnie ok. Przy Cilest, ani przy tych nie było potrzeby robienia żadnych przerw. Ale po Triquilarze lepiej przechodziłam miesiączkę (była mniej bolesna i krótsza), ale może to indywidualna sprawa u każdej kobiety. Po obu tych na pewno miałam b. regularne miesiączki i dużo krótsze niż bez tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: TABLETKI IP: *.router.media-com.com.pl 05.04.01, 21:54 a jak z wagą ? i czy możesz zajść teraz w ciąze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: TABLETKI IP: *.router.media-com.com.pl 05.04.01, 21:55 czy któraś miała jakieś przykre doświadczenia z tabletkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja waga IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.01, 22:14 Waga się nie zmieniła. No, a z ciążą to zobaczymy. Właśnie jestem pierwszy miesiąc jak nie biorę tabletek. Mam nadzieję, że nam się uda ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: waga IP: *.lanmedia.router.media-com.com.pl 07.04.01, 00:39 ja się chyba zdecyduję na kremy , bo wiecie ja kto bywa silicon 20 lat temu też był nieszkodliwy Odpowiedz Link Zgłoś