Dodaj do ulubionych

Mdłości, brak apetytu - badania dobre

05.10.05, 19:31
Witajcie!
Moze Wy mi pomozecie bo lekarze twierdza ze wszystko jest ok. Pol roku temu
urodzilam synka. Nie karmie od 2 miesiecy jestem bardzo szczesliwa mama, nie
mam problemow i depresji jednak czuje sie zle gdyz duzo schudlam i nie mam
takiego apetytu jak przed ciaza ( bylam strasznym zarlokiem) i czesto mam
mdlosci. Zrobilam szereg badan ( tarczyca, hormonalne, watrobowe itp) z
ktorych wynika ze wszystko jest w normie. Niewiem moze to ogolne zmeczenie bo
nie wysypiam! Pomozcie bo nie wyobrazam sobie czuc sie tak zawsze wiem ze nie
jest to normalne?
Pozdrawiam
Wiola
Obserwuj wątek
    • pistolett Re: Mdłości, brak apetytu - badania dobre 07.10.05, 08:18
      Hm... nie jestem kobieta więc co do stanu po ciązy nie mogę się wypowiadać,ale
      ja miałem podobne przypadki z brakiem apetytu,mdłosciami itp... W moim
      przypadku bylo to spowodowane duzym stresem nerwową atmosferą ,która niestety
      ma miejsce w mojej codziennej pracy.Jak sobie z tym poradziłem?. przestałem się
      aż tak bardzo motywować do swoich obowiązków , nie było to tak ze olewałem ale
      w większości rzeczy przyjmowałem na luzie,i sporo czasu popijałem mięte mnie
      pomogło,apetyt wrócił stabilnie sie stres unormował i ciągne swój żywot
      dalej :D.. .Pozdrawiam
    • snajper55 Re: Mdłości, brak apetytu - badania dobre 07.10.05, 11:46
      wiolamag napisała:

> Witajcie!
      > Moze Wy mi pomozecie bo lekarze twierdza ze wszystko jest ok. Pol roku temu
      > urodzilam synka. Nie karmie od 2 miesiecy jestem bardzo szczesliwa mama, nie
      > mam problemow i depresji jednak czuje sie zle gdyz duzo schudlam i nie mam
      > takiego apetytu jak przed ciaza ( bylam strasznym zarlokiem) i czesto mam
      > mdlosci. Zrobilam szereg badan

A test ciążowy zrobiłas ? ;)

S.
    • maksiu102 Re: Mdłości, brak apetytu - badania dobre 07.10.05, 14:24
      www.calivita-online.pl
    • aniabasior do wiolamag-pilne 19.12.05, 23:02
      Witaj.
      poleciłabym Ci z Calivity;
      New Life i Noni(sok) lub w pastylkach
      wiecej zobacz na

www.calivita.blo.pl

Ania i Daniel
      anbas@wp.pl
      • hanka_m Re: do wiolamag-pilne 20.12.05, 07:54
        A ja myślę, że to może problemy z żołądkiem po prostu. Czy nigdy przed ciążą
        nie miałaś problemów z refluksem albo wrzodami? Jeśli są mdłości a badania jak
        piszesz masz o.k. to ja bym sprawdziła w jakim stanie jest żołądek.
        • nupik Re: do wiolamag-pilne 20.12.05, 09:32
          witaj, jestem mloda mama,podobnie jak ty. Karmilam synka tylko 3miesiace. Po
          dwoch i pol spojrzalam w lustro i sie przerazilam: wory pod oczami, blada, z
          59 kilo przed ciaza wazylam 49 przy wzroscie 170, anorexia nervosa po prostu.
          Nie mpusz dodawac, ze nie jadlam prawie nic, nic mi nie smakowalo. U mnie
          niestety okazalo sie (tez poszeregu prawidlowych badan), ze to nawrot depresji.
          mialam kiedys taki epizod a ciaza i porod to przeciez straszny szok, no i moja
          przyjaciolka depresja wrocila. Dodam,ze oprocz fizycznej slabosci nie czulam
          sie zle - cieszylam sie synkiem. Depresja nie zawsze jest zwiazana z patrzeniem
          w jeden punkt i myslami samobojczymi. jestem przekonana, ze u ciebie jest
          podobnie. Moim zdaniem powinnas zglosic sie o pomoc psychologiczna. fundacja
          rodzic po ludzku w warszawie prowadzi zjecia dla mlodych mam, poza tytm kazdy
          dobry psycholog ci pomoze. Trzymam kciuki i pozdrawiam
          aga mama wiktora
          • darunia78 Re: do wiolamag-pilne 20.12.05, 15:52
            witaj,
            mam to samo co ty, tzn. nie urodziłam dziecka ale przez wiele problemów wpadłam
            w depresje i nerwice, jestem na lekach antydepresyjnych ale niestety mój apetyt
            jest kiepski są dni kiedy nic nie moge przełknąc, jak ty sobie z tym
            poradziłaś, brałaś jakieś leki? proszę o odpowiedz
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka