aga1231 02.10.02, 12:58 Pilnie poszukuję ginekologa, najlepiej w centrum, który od razu robi USG dopochwowe. Bardzo proszę o pomoc, srawa bardzo ważna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: dobry ginekolog z USG dopochwowym w W-wie IP: *.icm.edu.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.02, 14:14 niestety nie w centrum tylko na Woli, ul. Górczewska naprzeciw Wola Park, tel 8377070 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia New Medica IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.10.02, 16:46 Ul. Gwiaździsta 5B, lecznica "New Medica", lekarz dr lek med Tomasz Zając - najlepszy z możliwych sprzętów w Wawie, aceny do przełknięcia nawet dla "średniaków". Uratował moją mame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry ginekolog z USG dopochwowym w W-wie IP: *.point / localhost 24.10.02, 16:27 Małgosiu możesz coś bliżej napisać o tym lekarzu? Pracuje wjakimś szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: dobry ginekolog z USG dopochwowym w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.02, 12:29 Dr T. Zając pracował w szpitalu bielańskim, ale czy do tej pory tam pracuje nie wiem. Ja chodze do niego już ze 4 lata, ale uważam że ceny ma raczej z "górnej półki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olam1 Re: dobry ginekolog z USG dopochwowym w W-wie IP: *.novartis.com 24.10.02, 16:36 Znam trzech o b. opinii ze specjalizacją w USG: 1. Osóbka-Morawski /chyba Narbutta/ 2. Roszkowski 3. Wielgoś /Poliklinika w szpitalu na PL. Starynkiewicza/ Telefonów niestety nie pamiętam, ale podaję nr na infolinię medyczną obsługującą Warszawę 9470. Podasz nazwisko lekarza i dostaniesz namiary gdzie przyjmuje. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
moniks1 Re: dobry ginekolog z USG dopochwowym w W-wie 30.10.02, 14:49 Jeżlei jesteś jeszcze zainteresowana, to mogę polecić Dr Brankowską na ul.Jana Pawła (koło kina Femina) tel. 620 39 64. Usługi może nienajtańsze, ale tez nienajdroższe - za to masz kompleksową obsługę. Dr Brankowska została wyróżniona przez "Twój Styl" Pozdr Monika Odpowiedz Link Zgłoś