meps 13.11.05, 23:07 Po badaniach mikrobiologicznych okazało się że mam w oczach złocistego i białego gronkowca.Może ktoś ma doświadczenia ,da się te robaczyska jakimiś antybiotykami zniszczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynaa5 Re: Gronkowce w oczach! 19.11.05, 16:26 Niestety nie mam pojecia jak CI pomoc, bo nie slyszala o takich dolegliwosciach. Jakie sa objawy gronkowca w oczach?? Odpowiedz Link Zgłoś
elpasz Re: Gronkowce w oczach! 19.11.05, 22:55 Przeczytaj co napisałam tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=17945395&a=31392122 Jesli zainteresuje Cię ta metoda podam więcej inf. Z tego co wiem z gronkowca nie można sie wyleczyć antybiotykiem Odpowiedz Link Zgłoś
meps Re: Gronkowce w oczach! 19.11.05, 23:37 U mnie oczy są przekrwione,piekące, wyglądają jakby były przemęczone. Na razie biorę Floxal, bo wg badań te obrzydliwe bakterie są na ofloksacynę wrażliwe. Kropię od kilku dni , ale coś mi się wydaje że nie będzie to skuteczna kuracja ( nie ma żadnej poprawy ).Jeśli nie pomogą antybiotyki, to już nie wiem co zrobić,może jakieś leki medycyny niekonwencjonalnej, bo wiadomo że tonący brzytwy się chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś