Dodaj do ulubionych

Swiecowanie uszu

18.11.05, 20:14
Czy ktoś korzystał z tego zabiegu . jaka jest skutecznośc w przypadku szumów
usznych i słabnącego słuchu.
Obserwuj wątek
    • fraaszka Re: Swiecowanie uszu 18.11.05, 21:23
      a jaka jest przyczyna niedosłuchu?
      osłabienie słuchu starcze,przewodzeniowe,odbiorcze?
      co wykazują badania?
      • pia.ed Re: Swiecowanie uszu 26.11.05, 11:08
        Jesli laryngolog wykryl jakies uszkodzenie narzadu sluchu,
        to co moze pomoc swiecowanie? Tyle samo co okadzanie...
    • awdo Re: Swiecowanie uszu 26.11.05, 10:37
      Polecam zabiegi, świetnie na mnie działają i oczyszczają. Trzeba co jakiś czas powtarzać. Dla mnie rewelacja.Pozdrawiam
      • dewulot1 Re: Swiecowanie uszu 26.11.05, 20:27
        Ja tez polecam. Swietnie dzialaja na moja kieszen. Oczyszczaja kieszen klienta
        debila. Trzeba powtarzac jak najczesciej ale nie potrzeba jak debil juz nie ma
        kasy. Dla mnie rewelacja bo koszty swieczek sa zerowe w porownaniu do zyskow.
        Rowniez pozdrawiam. Aha, pracuje nad nowoscia: usuwanie hemoroidow przy pomocy
        duzej swiecy wsadzonej w odbyt.
        • awdo Re: Swiecowanie uszu 26.11.05, 22:39
          dewulot1 napisał:
          > Ja tez polecam. Swietnie dzialaja na moja kieszen. Oczyszczaja kieszen klienta
          > debila. Trzeba powtarzac jak najczesciej ale nie potrzeba jak debil juz nie ma
          > kasy. Dla mnie rewelacja bo koszty swieczek sa zerowe w porownaniu do zyskow.
          > Rowniez pozdrawiam. Aha, pracuje nad nowoscia: usuwanie hemoroidow przy pomocy
          > duzej swiecy wsadzonej w odbyt.

Swój zawsze pozna swego:) prawda dewulot1? tylko jakiej swiecy uzyjesz do naprawy mózgu? albo pypcia na swoim języku?
          • dewulot1 Re: Swiecowanie uszu 26.11.05, 22:56
            No to sie rozpoznalismy. Oszusci, podobnie jak drobne pijaczki, od razu sie
            rozpoznaja w tlumie czy na forum. Nad swieca do naprawy mozgu trzeba pomyslec,
            moze zakladac na glowe czepek plywacki i kapac na czubek glowy woskiem ze
            zwyklej swiecy? Chodzi przecierz o to zeby nasze naklady byly nieduze a zabieg
            nie moze trwac za krotko bo pomimo chorego mozgu klient moglby sobie przeliczyc
            ile to nam wychodzi na minute pracy. Co do pypcia to chyba tak samo jak z
            uszami, tylko trzecia swieca wetknieta do dzioba. Najlepiej w dlugiej fifce
            zeby nie sparzyc nosa.
    • halszka2 Re: Swiecowanie uszu 26.11.05, 19:44
      Stosowałam z powodu szumów usznych, zero efektu.
      Pozdrawiam. Halszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka