ewa206 04.03.06, 15:19 czy to prawda ze grejfruty pomagaja w schudnieciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur.kalinski Re: grejfrut 07.03.06, 13:31 Polecam lekturę wątku, w którym pisałem o grejpfrutach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36&w=36523261&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: grejfrut 10.03.06, 11:28 Napisałem wątek ale ktoś skasował:( Było właśnie o tym że schudłem jedząc zamiast kolacji grejfruta.W dzień normalnie można jeść ale zamiast kolacji o tej 19-20 jeść grejfruta.Zgubiłem w 2 tygodnie 3 kg.Ograniczyć słodycze,można pić soki czy colę.Nie jeść mcdonalda. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: grejfrut 10.03.06, 11:30 aha i wcale nie ćwicze i ogólnie mam mało ruchu ale chudnę:) Nawet w filmie requiem dla snu jest o tym że każą jeść grejfruta i jajko oraz pić kawę czy herbatę bez cukru.Naprawdę działa Odpowiedz Link Zgłoś
aaneczkaa Re: grejfrut 12.03.06, 15:48 Hej Ja Ci powiem tak , zawsze sie odchudzalam ale w wakcje wracalam do normalnej wagi co miałam wcześniej,w tamtym roku dalej sie ochudzałam ale robiłam sobie szklanke soku z grejfruta niedojze ze chudłam 1 kg na tydzień ,a wcześniej 0,5 kg to jeszcze nie przytyłam :P właśnie od jutra dalej zaczynam pić sok (ale z wycisnietych grejfrutów) sądzę że bardzo i to bardzo pomagają w odchudzaniu a dotego likwidują celuitis ) polecam bardzo:P Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka35 Re: grejfrut 12.03.06, 18:15 do suchyxx: Przestań dawać na forum głupie rady. Jedzenie grejfrutów i to nie tylko jednego jest bezsprzecznie zdrowe ale pozostałe twoje rady do zdrowych nie należą. jak juz piszesz "normalnie można jeść" to napisz co to znaczy, bo dla niektórych normalne jedzenie wcale nie jest zdrowe. Jeżeli wczesniej opychałeś sie na kolacje a teraz zjesz tylko grejfruta to oczywiste że chudniesz, pewnie jakbys zjadł jabłko tez bys schudł. to twoja sprawa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
roza06 Re: grejfrut 13.03.06, 12:49 ale ile mozna tych grapefruitów zjeść. Jeden dziennie np. na kolację starczy? Odpowiedz Link Zgłoś