whitemarchewka 23.02.09, 19:54 zwracam sie z prośbą do osób po przebytym udarze o pomoc. potzreebuja kilkunatstu osób które zechciałyby wypełni mi anonimowa ankieta do celów naukowych. ankieta dotyczyć będzie jakosci życia po udarze. PROSZĘ o POMOC Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka.g1 Re: anonimowa ankieta 25.02.09, 16:15 Ja mogę pomóc.Jestem blisko rok po udarze.22lata. Mój email anka.g1@wp.pl Odpowiedz Link
kasiczka693 Re: anonimowa ankieta 28.09.09, 12:42 mogę pomóc kasiczka693@op.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link
goska_d Re: anonimowa ankieta 22.06.10, 15:06 Chyba już kiedyś coś takiego wypełniałam, ale z tego co pamiętam to nie wszystko jest dziś u mnie tak samo. Wtey byłam tużpo wyjściu ze szpitala i (co tu dużo mówić ) w lepszym stanie fizycznym niż obecnie. Dlateogo chętnie uaktualnię swoją odpowiedź. Odpowiedz Link
superinia04 Re: anonimowa ankieta 29.07.11, 15:50 Poznaj swoją datę śmierci! linkaturs.com/news0041.php Odpowiedz Link
rencista56 Re: anonimowa ankieta 22.10.11, 03:20 zrobię to z przyjemnością aby pomó bo temat ważny ja mam 58lat 7 dotknął mnie udar lewostronny więc sparalizowaną miałem prawą stronę ciała to był kłopowity okres w moim życiu. w tej chwili jakoś egzystuję i sobie radzę najważniejsze to nie poddawać się i bycie aktywnym.dużo chodzę wybieram się na kilkukilometrowe spacery.i życie jest piękne Odpowiedz Link