Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.03, 11:50 Czy warto dac sobie "podpilowac " troche zeby aby byly rowne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosik Re: spilowanie zebow IP: *.chello.pl 29.01.03, 14:10 Mój dentysta powiedział, że lepiej tego nie robić. Nie pamietam jak to uzasadnił bo było to juz kilka lat temu. Wydaj mi sie, że chodziło o naruszenie szkliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: spilowanie zebow IP: *.tychy-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 15:56 Tez tak mi sie wydawalo, ze lepiej nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: spilowanie zebow IP: *.idzik.pl / 192.168.120.* 29.01.03, 20:38 Odpowiem tak: przy dzisiejszych materiałach i oprzyrządowaniu nie ma żadnych problemów z czymkolwiek co dotyczy stomatologii czego ja sam a przy okazji miliony ludzi na całym świecie są przykładem.Zęba można dowolnie obrabiać, to nie są "siermiężne" lata osiemdziesiąte czy początek dziewięćdziesiątych. Warunek zasadniczy: musi to być wykonane w RENOMOWANEJ KLINICE za (niestety) porządne pieniądze ale nigdy tam "gdzie taniej".Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: spilowanie zebow IP: 132.198.175.* 29.01.03, 21:34 no wlasnie, a mojej corce ortodonta zaleca spilowanie pdolnych siekaczy tak by sie jeszcze troche zsunely to wtedy jeden z zebow nieco mniejszy niz inne (kiel) zostanie przysuniety tak ze nie bedzie najmniejszej szparki chodzi o "bagatelke" 0.4mm - niestety dla mnie to duzo Odpowiedz Link Zgłoś