ditta12 19.02.14, 12:58 Piosenka wariata... Tak mi się spodobała owa piosneczka że postanowiłam ją jeszcze raz przytoczyć i nazwać hymnem wariatów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: My chcemy siku 19.02.14, 13:45 nigdzie miałem coś do zrobienia ale już jestem Odpowiedz Link
ditta12 Re: My chcemy siku 19.02.14, 13:57 Dzięki muzyce, kolorom, światłom, symbolom wyciszamy świadomość(tu i teraz), obniżając częstotliwość fal umysłu. Tak ja se grzebie w tej świadomości i dochodzę do wniosku że dobrze my tu robimy na naszym forumie. I migoty były i kolory i muzyki i symbole i wszystko. Teraz ja idę pogrzebać w podświadomości,nadświadomości,przedświadomościi czym tam jeszcze. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:03 Mechanizmem świadomości jest umysł ale umysł za ns nie myśli tylko całokształt wytwarza świadomość a mózg to tylko maszyna, więc Ditto ten temat:Tekst linka odnosi się w szczególności do naszej świadomości. Odpowiedz Link
ditta12 Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:05 "Nieświadomość to najtańszy z psychotropów." i już Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:09 ditta12 napisała: > "Nieświadomość to najtańszy z psychotropów." > > i już Ty się śmiejesz ale 95%bludzi których znam zażywają ten niewidzialny psychotrop, a jak to jest w skali światowej? Odpowiedz Link
ditta12 Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:14 oj dana dana nie ma szatana a świat realny jest poznawalny A gdzie są drzwi do tego drugiego świata?W chaosie informacji i kłamstw? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:20 ditta12 napisała: > oj dana dana > nie ma szatana > a świat realny jest poznawalny > > A gdzie są drzwi do tego drugiego świata?W chaosie informacji i kłamstw? A czym jest świat realny? bułką którą jesz? mlekiem które pijesz czy ziemią po której chodzisz? Póki co żyjemy tu i teraz ,kiedy nasz organizm umrze będziemy wiedzieli,może awansujemy może spadniemy może się utrzymamy na tej samej płaszczyźnie,może bardziej nas oświeci może będzie miało wpływ wiele czynników na naszą duszę i zrozumiemy całokształt,a czy są wyższe poziomy, może i są. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:15 Pamiętasz jak pisałem o świadomości? co miała być interwencja kilku kraji w Syrii po tym ataku chemicznym? i Rosja się przeciwstawiła, napisałem że ataku nie będzie a USA zostanie sam z tą sprawą gdzie każdy normalny powiedział by że jestem wariatem bo wszystkie media trąbiły że ameryka zaatakuje z koalicją nato, myślisz Ditto że to ja tak sobie nasmarowałem przypadkowo. Wcale nie, ja czytając artykuły i oglądając programy widzę to czego nie widzą zupełnie inni np. moja żona ja tak mam od roku może dwóch, to właśnie moja świadomość się troszku rozbudowała. Odpowiedz Link
ditta12 Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:18 Zadziałała Co czakra międzybrwiowa > Manipulacja (łac. manipulatio – manewr, fortel, podstęp)-to je to co nas zwodzi. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:22 ditta12 napisała: > Zadziałała Co czakra międzybrwiowa > > > > Manipulacja (łac. manipulatio – manewr, fortel, podstęp)-to je to co nas > zwodzi. Jak by nie pisać i co by nie gryzdać zwykłym ludziom do nas sporo brakuje,mają szczęki hamulcowe na mózgach zaciśnięte. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:29 ludzie już wymyślili wszystko co jest niezbędne, internet,telewizor,światło,kaloryfery,centra handlowe,kina,telefony,komputery,samochody itd... zaczynamy się nudzić co jeszcze wymyślą? Już raczej dla zwykłego człowieka nic. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:31 a do czego jest to wszystko potrzebne? do tego żeby było ciekawiej żeby społeczeństwo się nie nudziło miało jakąś rozrywkę, my jesteśmy konsumentami, rozwój duchowy się nie liczy a właśnie rozwój duchowy w połączeniu z technologią to jest odpowiedni droga. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:33 Może kiedyś już ktoś na to wpadł że ten system wkońcu kiedyś upadnie, może się przeliczył z datą i terminem i dlatego teraz stoją puste ale konserwowane obozy Femy w USA dla przyszłego znudzonego społeczeństwa. Odpowiedz Link
ditta12 Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:31 Ktoś mnie nauczył że jestem do niczego tylko po co? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:39 ditta12 napisała: > Ci z wyższym Ego. a to Ci napisałem wyżej wschodząca gwiazda z BMW w full wypasie hehehe, tak się zastanawiam, gdybym miał władzę absolutną nad światem co bym zrobił? co byś Ditto zrobiła zagazowała 3/4 społeczeństwa, zamkneła w obozach czy uczyła ludzi? ale kogo i po co? przejechała walcem po całej ziemi i budowała nową cywilizację z nowymi wartościami i celami? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:35 ditta12 napisała: > Ktoś mnie nauczył że jestem do niczego tylko po co? hahahaha no to jakiś bystrzacha wtenczas,inteligent, chłop małorolny, wschodząca gwiazda z fabryki kredek z nowym samochodem marki BMW w ful wypasie pewnie? Odpowiedz Link
ditta12 Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:41 <gdybym miał władzę absolutną nad światem co bym zrobił? co byś Ditto zrobiła> Nic bym nie zrobiła. Odpowiedz Link
ditta12 Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:42 I to jest mój problem że nic bym nie zrobiła mając tak wielką władzę nad światem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:52 No,może......zamknęłabym psychiatrów i obsługę psychiatryków jako chorych by odczuli na własnej osobie jak jest być pacjentem.Oczywiście haloperidol w dużych dawkach bezwzglęnie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: My chcemy siku 19.02.14, 14:54 No,mało tego,rodzinę pacjenta też wtedy by się dowiedzieli wszystkiego. Odpowiedz Link
ditta12 Re: My chcemy siku 19.02.14, 15:00 Nie zdechłby tylko wiedzę by sobie poszerzyli Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: My chcemy siku 19.02.14, 15:01 ditta12 napisała: > Nie zdechłby tylko wiedzę by sobie poszerzyli Ditta na tronie w koronie uczyła by sztuki Odpowiedz Link