aniucha_16 26.08.06, 13:28 witam czy mógłby mi ktoś napisać coś o tej odzywce,tzn czy ma jakies skutki uboczne i czy doradzalibyście ją przy diecie i czy coś daje lub pomaga z góry dzieki:d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekna_an Re: odżywka l-karnityna 26.08.06, 17:56 TYLKO jak ćwiczysz (conajnniej godzine dziennie- aerobowo) inaczej nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniucha_16 Re: odżywka l-karnityna 27.08.06, 08:26 a czy ona pomaga zrzucic kilogramy i czy ma jakieś skutki uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_an Re: odżywka l-karnityna 27.08.06, 10:22 kupiłam sobie opakowanie 30 tabletek- brałam 3 razy dziennie jedną - ale uwaga- byłam w tym czasie na pielgrzymce. Ciągły wysiłek fizyczny, b. mało jedzenia, schudłam 2 kg (co roku tylę chudnę, więc efekt nie jest spektakularny) Nie zauważyłam też by moije ciało było jędreniejsze itd. itp. Jezeli nie cwiczysz (conajmniej godzine aeorobowo DZIENNIE (codziennie) to nie ma sensu marnowac pieniędzy (30 tab (10 dni) kosztuje około 60 zł - nie warto wydawać 40 na produkty firmy Olipm bo są zdecydowanie słabsze). Nie ma ABSOLUTNIE zadnych skutków ubocznych. Ale na serio- jezeli ćiwczysz to tego nie potrzebujesz, jezeli nie ćwiczysz nie bierz bo nie jest to produkt fat burning tylko wspomagacz wysiłku zamieniającu tłuszcz w miesnie tylko po 30 minutach intensywnego wysiłku. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś