Dodaj do ulubionych

wojny aloesowe

17.06.14, 22:29
Ostatnio stoje posrodku wojen aloesowych
zapoznalam sie z bardzo mila dziewczyna, a wlasciwie dwoma; niestety jedna jest dysrybutorka kosmetykow Neal's Yard, druga dziala w Forever Living; do tego dochodzi trzecia dawna znajoma ktora rozprowadza herbalife

i gdzie nie spojrze, a przynajmniej z dwoch stron - mam NAJLEPSZY na swiecie aloes
z jednej strony Forever i kolezanka ktora swiecie przekonuje ze WYLACZNIE forever tloczy aloes na zimno, poza tym posiada 60%upraw i w ogole sa super przyjazni srodowisku; z drugiej strony ALoes z herbalife

do tego przesladuje mnie aloes i do tubki kremu SPF25 dorzucili mi wczoraj w Health shopie ALOE PURA gel (o takiwww.biggreensmile.com/products/aloe-pura-aloe-vera-gel-100ml/apgel100ml.aspx?productid=apgel100ml)

Warte sa czegokolwiek te sklepowe aloesy??

Tymczasem od 5 lat nie moge odzalowac ze podczas przeprowadzki NIE ZABRALISMY PRZEOGROMNEGO ALOESU mojego meza ktory pieknie sobie rosl i sluzyl kiedy bylo trzeba.
:/ chyba sobie jutro pojde kupic roslinke zamiast sie pakowac w te zele, co?
Obserwuj wątek
    • liley11 Re: wojny aloesowe 19.06.14, 22:18
      Raw jest najzdrowsze:) i placisz tylko raz:)
      • nannyjo32 Re: wojny aloesowe 07.09.14, 17:57
        chej dziewczyny napisalybyscie na co urzywacie aloes?
        • wiwi1 Re: wojny aloesowe 18.09.14, 10:46
          Ja nie uzywam, bo trudno jest znalezc jakis aloesowy zel bez dodatkow a na kwiatki w domu nie mam miejsca. Pamietam za to u mnie w domu z dziecinstwa mama miala aloes i uzywala na roznne poparzenia, w tym sloneczne,do twarzy do nawizenia, aloes chyba chlodzi, lagodzi podraznienia, nawilza.
          Pozdrawiam:)
          • nannyjo32 Re: wojny aloesowe 18.09.14, 11:10
            ja robie maseczke swiezy lisc aloesa wydlubuje miazsz dodaje lyzeczke miodu manuka i nakladam na twarz na 15 min.
            • e_tam79 Re: wojny aloesowe 24.09.14, 00:07
              o kurcze. a ja mam taki piekny, dorodny aloes w utylity room i jakos zupelnie zapomnialam, ze mozna go rowniez fajnie spozytkowac.:)
              • wiwi1 Re: wojny aloesowe 24.09.14, 10:36
                Nannyjo jak ta maseczka Ci sie sprawdza? Jak sprzedamy ta nasza dziuple i przeprowadzimy sie do czegos wiekszego to koniecznie bede musiala pomyslec o jakis pozyczecznych roslinach. Ja na razie mam spider plant, bo oczyszcza powietrze i fiolka afrykanskiego przeslanego mi przez glasscraft z Matek Polek, ktory pieknie sobie urosl (tez oczyszcza powietrze z toksyn) ale na wiecej roslin nie mam miejsca.
                Pozdrawiam:)
                • nannyjo32 Re: wojny aloesowe 24.09.14, 16:10
                  mysle ze maseczka jest w pozadku nie mam zadnych problemow wiec polecam:)
                  Maz mi kupil tanio aloesa 4 lata temu tak sie rozrosl ze mialam 3. Rozdalam kolezanka jednego sobie zostawilam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka