jagoda.li 05.10.06, 17:38 Czasami zwłaszcza wieczorem odczuwam jakby cos mnie trzęsło w klatce piersiowej nie jest to kołatanie serca -bije spokojnie .nie wim czy to coś poważnego może ktoś miał podobne objawy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapo116 Re: co mi dolega? 05.10.06, 22:03 Czy to Cię boli? Moja znajoma opowiadała mi, że coś jej tak drży w klatce, tak jakby sie trzęsło, dziwne uczucie podobno. Nie bolesne. To jest związane z jej nerwowym życiem. Lekarz jej to wyjaśnił tak - czasami drży powieka, a czasami coś inne. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda.li Re: co mi dolega? 05.10.06, 22:53 Nie boli,byłam u lekarza jeden dał mi skierowanie do kardiologa a drugi powiedział że to na tle nerwowym.i do kardiologa nie kazał iśc.Dzięki za odpowiedż bo nie wiem czego sie trzymać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: co mi dolega? 06.10.06, 09:54 jagoda.li napisała: > Nie boli,byłam u lekarza jeden dał mi skierowanie do kardiologa a drugi > powiedział że to na tle nerwowym.i do kardiologa nie kazał iśc.Dzięki za > odpowiedż bo nie wiem czego sie trzymać.Pozdrawiam. Jak masz skierowanie do kardiologa, to idź. S. Odpowiedz Link Zgłoś