onkarila1 24.10.06, 15:31 Od dwóch tygodni nie jem żadnych węglowodanów i owoców,a waga stoi twardo w miejscu. Jem dużo i nie chodze głodna. Co radzicie? Czekać? Czy może dodawać kolejne ograniczenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owszem Re: weglowodany out 24.10.06, 16:05 Zdaje się, że nie jest możliwym nie jeść węglowodanów w ogóle. Prawdopodobnie je jednak spożywasz, ale zbyt mocno je ograniczyłaś, stąd waga w miejscu. Zacznie spadać jeśli dodasz do menu warzywa - jako dodatek. I naprawdę nic się nie stanie, jeśli zjesz jednego ziemniaka podczas obiadu. Pod warunkiem, że o innych porach odpuścisz sobie soki, owoce, że o słodyczach nie wspomnę. Sprawdzone z efektem, powodzenia :) owszem Odpowiedz Link Zgłoś
kwinta5 Re: weglowodany out 24.10.06, 16:12 spróbuj jeszcze wytrwać i jeść 5x dziennie do 19,wtedy powinno "drgnąć"mnie dietA BEZ WĘGLOWODANÓW pomogła, nie za kazdym razem waga spadała,ale spodnie tak!!powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
owszem Re: weglowodany out 25.10.06, 15:19 Poproszę o przykład diedy BEZ WĘGLOWODANÓW :)Bardzo poproszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
onkarila1 Re: weglowodany out 25.10.06, 16:33 Uzyłam tu pewnego skrótu myslowego, czym jak widzę wprowadziłam pewne zamieszanie. Postaram się byc bardziej konkretna: Nie jem kartofli, chleba, makaronu, kasz itp. Dzieki wszystkim za odzew i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: weglowodany out 26.10.06, 15:11 wysylam na maila... napisz prosze co o tym sadzisz Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: weglowodany out 26.10.06, 15:13 to oczywiscie niskoweglowodanowa, bo bez to nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
onkarila1 Re: weglowodany out 27.10.06, 16:32 Na mailu wiatr hula i nie mam żadnej nowej wiadomości. Nadziei nie tracę i czekam PS. Waga tez czeka - zobaczymy, która z nas cierpliwsza Miłego weekendu, bez upadków. Odpowiedz Link Zgłoś