melka30 03.03.07, 15:09 Mam pytanie w jakich przypadkach stawia sie banki. Moj syn ma duszacy kaszel nie uporczywy ale jednak ma. W nocy mial temperature, czy w takim przypadku moge postawic mu banki .? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veterinario Re: Banki - pytanie. 03.03.07, 19:15 Napewno zapalenie oskrzeli. Duszący kaszel? Hmm to wygląda jak objawy astmy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Banki - pytanie. 03.03.07, 19:49 melka30 napisała: > Mam pytanie w jakich przypadkach stawia sie banki. > Moj syn ma duszacy kaszel nie uporczywy ale jednak ma. W nocy mial > temperature, czy w takim przypadku moge postawic mu banki .? W takim przypadku możesz pójśc z nim do lekarza. Nie stawiaj baniek. Nie przystawiaj pijawek. Nie okadzaj go ziołami. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ep Re: Banki - pytanie. 03.03.07, 20:28 > W takim przypadku możesz pójśc z nim do lekarza. Nie stawiaj baniek. Oj. A co jak lekarz zaleci bańki? > Nie > przystawiaj pijawek. Z tego co czytałam, pijawki stosuje się w medycynie w bardzo okrślonych stuacjach: np. aby wspomóc przywrócenie prawidłowego krążenia krwi w przyszytym palcu. Na pewno nie przy kaszlu ;) Oczywiście warto iść do lekarza. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś