agmalina 12.03.07, 15:13 Czy słyszałayście coś o końskiej maści. Można ją kupić na allegro. Ja słyszałam,że jest dobra na różne bóle ale nie wiem czy rzeczywiście tak jest. Jeśli stosowałyście tą maść to napiszcie co o niej sądzicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
repair Re: końska maść 12.03.07, 16:01 Ta maść ma rozgrzewać i przez to rozluźniać, co zwykle wpływa kojąco na mięśnie itp. I to chyba tyle, jeśli chodzi o jej lecznicze działanie. Podejrzewam, że równie dobrze można kupić w aptece choćby coś z kapsaicyną. Nie wiem ile osób sprzedaje to na allegro, ale stanowczo odradzam kupowanie od jednej Pani. Pomimo wpłacenia pieniędzy 2 miesiące temu do dziś nie otrzymałem towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
murphy2 Re: końska maść 13.03.07, 08:00 Ja kupiłam na Allegro taka maść. Była to zielonkawa galaretka mocno mentalowa,przez co silnie chłodząca i na nic nie pomagająca. Najpierw wyrzuciłam pieniadze na tę maść a potem prawie całe opakowanie na śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
wawan1 Re: końska maść 13.03.07, 08:05 Sa dwa rodzaje tej maści, chłodząca chyba z olejkiem miętowym, i rozgrzewająca z papryczką (na opakowaniu). Zakupiłam ją w Czechach, używam jej jak mnie pokręci w szyi i powim wam, że troche rozgrzewa. Ma w składzie chyba ze 20 ziół. Ale kupujcie raczej tą rozgrzwającą. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: końska maść 01.10.13, 14:20 murphy2 napisała: > Ja kupiłam na Allegro taka maść. Była to zielonkawa galaretka mocno > mentalowa,przez co silnie chłodząca i na nic nie pomagająca. Najpierw > wyrzuciłam pieniadze na tę maść a potem prawie całe opakowanie na śmietnik. Pewnie nie jesteś koniem i dlatego nie działała. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Re: końska maść 19.01.16, 14:17 snajper55 napisał: > Pewnie nie jesteś koniem i dlatego nie działała. Ty seksisto! Kobyła to nie koń?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
hela6 Re: końska maść 13.03.07, 09:27 ja widziałam w drogerii Natura, podobno znacznie taniej w sklepiku "końskim" np przy stadninie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sana27 Re: końska maść 01.10.13, 10:36 Witam, stosuje maść końską już parę lat i jak najbardziej polecam. Czynnie uprawiam sport - i szczerze powiedziawszy maści końskie zarówno chłodzącą jak i rozgrzewającą mam zawsze pod ręką. Świetne na bóle różnego rodzaju zarówno przed jak po wysiłku. Co do kupna przez allegro to odradzam no chyba że zna się już firmę która produkuje ów specyfik. Ja osobiście od może 4 lat zostaje przy mk linia natury firmy sewmed. Cena przystępna, miły zapach, dostępna w aptece - została mi polecona przez farmaceutkę i nie ukrywam nie zawiodłam się. Również polecam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: końska maść 01.10.13, 14:22 agmalina napisała: > Czy słyszałayście coś o końskiej maści. Można ją kupić na allegro. Ja > słyszałam,że jest dobra na różne bóle ale nie wiem czy rzeczywiście tak jest. > Jeśli stosowałyście tą maść to napiszcie co o niej sądzicie. Jest bardzo dobra, ale aby działała trzeba się odżywiać sianem i owsem. Maść reaguje ze specyficznymi składnikami zawartymi w tej paszy. To znaczy w tym jedzeniu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gold_paula Re: końska maść 01.10.13, 20:56 Jest bardzo dobra! Rozgrzewa, stosowałam gdy bolał mnie kark Odpowiedz Link Zgłoś