jakasik 06.05.03, 14:06 2 - 3 razy dziennie leci mi krew z nosa! Co mam robić i co się ze mną dzieje??? Dodam, że od 1,5 m-ca odchudzam się ale oczywiście w granicach rozsądku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: krew z nosa 06.05.03, 15:30 moze na poczatek sprawdzis morfologie krwi i pgadac z lekarzem na temat "rozsadnosci" diety - moze nie uwzgledniasz jakis waznych skladnikow , np witamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: krew z nosa IP: *.ss.shawcable.net 06.05.03, 16:28 Ktos ci powinien zajrzec do tego nosa i zobaczyc dlaczego krwawisz. Wiekszosc tego typu stanow jest latwa do wyleczenia przez laryngologa. Czesto jest to jakies naczynko w powierzchownej warstwie blony sluzowej, ktore latwo zranic gdy blona w nosie choc troche wyschnie. Leczy sie chyba coagulujac tkanke powierzchownie elektrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosanne Re: krew z nosa 23.05.03, 08:55 Mój facet miał ten sam problem. Brał tabletki zawirające rutynę (np.ascorutical), zwiększył spozywanie produktow bogotych w wapn. Dodatkowo zastosowałam akupresurę stóp (wiem, wiem - pracochłonne, ale na dłuższą metę przynosi żądane efekty). Trzeba masować m.in. przytarczyczki i nos. Po krwawieniach nie ma śladu mimo, że lekarz powiedzial, ze nie da sie z tym z nic zrobic...(krew leciala a nosa codziennie!) Odpowiedz Link Zgłoś