Gość: NASTOLATKA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 22:08 ja i mój chłopak... hmmm... nie było jako takiego stosunku, lecz on... wkładał palec do mojej pochwy i na jego slipkach było troszkę krwi. CZY ON PRZERWAŁ MOJĄ BŁONĘ DZIEWICZĄ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxxxx Re: CZY STRACIŁAM CNOTĘ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 00:19 Gość portalu: NASTOLATKA napisał(a): > ja i mój chłopak... hmmm... nie było jako takiego stosunku, lecz on... > wkładał palec do mojej pochwy i na jego slipkach było troszkę krwi. CZY ON > PRZERWAŁ MOJĄ BŁONĘ DZIEWICZĄ? kurde, no i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annette Re: CZY STRACIŁAM CNOTĘ? IP: *.de.ibm.com 07.05.03, 10:14 Nie przejmuj się - cnotę ma się w sercu a nie gdzie indziej ;-) Nie miałaś stosunku, więc jesteś dziewicą, niezależnie od stanu błony. Czujesz się źle z tym, co robiliście - nie rób tego więcej, dopóki nie poczujesz, że naprawdę tego chcesz. To Ty decydujesz o tym, czy i kiedy chcesz podjąć współżycie. W samym seksie nie ma nic złego, ale w robieniu tego wbrew sobie już tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastolatka Re: CZY STRACIŁAM CNOTĘ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 21:05 Gość portalu: Annette napisał(a): > Nie przejmuj się - cnotę ma się w sercu a nie gdzie indziej ;-) > Nie miałaś stosunku, więc jesteś dziewicą, niezależnie od stanu błony. Czujesz > się źle z tym, co robiliście - nie rób tego więcej, dopóki nie poczujesz, że > naprawdę tego chcesz. To Ty decydujesz o tym, czy i kiedy chcesz podjąć > współżycie. W samym seksie nie ma nic złego, ale w robieniu tego wbrew sobie > już tak. bardzo dziękuję za Twoją odpowiedź. Naprawdę serdeczne dzięki. Podniosłaś mnie na duchu Odpowiedz Link Zgłoś