Dodaj do ulubionych

Pytania do "optymalnych"

24.03.07, 18:01

Obserwuj wątek
    • are.1 Re: Pytania do "optymalnych" 24.03.07, 18:45
      W swojej ksiazce "dr" (nie ma dokotoratu tak naprawde) JK pisze, ze dieta
      "optymalna" jest dieta dana ludzkosci od... no wlasnie. Raz ze od bogoów, raz
      ze od UFO. To samo UFO wg Niego dało tez reaktor termonuklearny, który niegdyś
      pozowlił rozmonożyc mannę na pustyni, jak twierdzi. Ale mnniejsza z tym.

W latach 70tych dietą bogów/UFO była dieta optymalna nakazująca jesć 50g
      weglowodanow dziennie. Dzisiaj "dr" propaguje 150g W.

I tu sie pjawia moje pytanie: KTORA z tych diet jest dietą "optymalna", czyli
      dietą bogów/UFO? Bo w ksiazce "dieta Optymalna" (czytałem!) nie jest to do
      konca wyjasnione. Przy okazji: w tejze ksiazce Autor odmowil takze odpowiedzi
      na pytanie, czy rozmawia z bogami. Czy wiadomo juz cos wiecej na tern temat?
      • are.1 Re: Pytania do "optymalnych" 05.04.07, 23:53
        Pytania wciaz aktualne.
    • marynia37 Re: Pytania do "optymalnych" 06.04.07, 09:38
      Jestem "niskowęglowodanowa",co niezupełnie znaczy optymalna.Maszyna do
      produkcji manny to oczywiście bzdura.Ale jej autorem nie jest dr Kwaśniewski.Na
      ten temat napisano książkę.
      A 150 g węglowodanów to wyrwałeś z kontekstu.A dla mnie 120 g węglowodanów to
      było za dużo,gdyż tyłam.Dlatego nie jem nawet 100 g.(Niekiedy tak).
      Kwaśniewski nie jest taki czarny jak go malujesz.A Ty nie jesteś taki biały jak
      Ci się zdaje.
      Nalezy szukac pola do wymiany poglądów,a nie okazji do walki "na siekiery".
      • psychiatra_forumowy Re: Pytania do "optymalnych" 06.04.07, 17:26

> Jestem "niskowęglowodanowa",co niezupełnie znaczy optymalna.Maszyna do
        > produkcji manny to oczywiście bzdura.Ale jej autorem nie jest dr Kwaśniewski.Na
        >
        > ten temat napisano książkę.
        > A 150 g węglowodanów to wyrwałeś z kontekstu.A dla mnie 120 g węglowodanów to
        > było za dużo,gdyż tyłam.Dlatego nie jem nawet 100 g.(Niekiedy tak).
        > Kwaśniewski nie jest taki czarny jak go malujesz.A Ty nie jesteś taki biały jak
        >
        > Ci się zdaje.
        > Nalezy szukac pola do wymiany poglądów,a nie okazji do walki "na siekiery".

Niestety nie ze wszystkimi da sie dyskutowac normalnie z powodow ich stanu
        zdrowia psychicznego.
        A Ty maryniu lubisz nie tylko siekiery uzywac przy wymianie pogladow. Prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka