Dodaj do ulubionych

Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE

06.12.06, 16:40
Witam sedrecznie!
Czeka mnie zabieg ususniecia osemek (najprawdopodobniej az 4!!!:(() czy jest
to mozliwe za jednym razem? I pytanie o konkretnego lekarza - Piotr
Wychowanski, zostal mi polecony przez kilka osob. Moze macie jakies
doswiadczenia? Szczególnie jezeli chodzi o usuwanie zebow (w tym w narkozie)
Obserwuj wątek
    • st.kilda Re: Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE 10.06.07, 12:13
      Mam mieszane uczucia co do Pana Piotra Wychowanskiego, gabinet miesci sie w
      malo ciekawym lkalu ( jak na dzisiejsze standarty) - leczy mi maly zgorzel pod
      7 i za kazdym razem place 150 - 300 zlotych a bylam juz 4 razy!!! Ile moze
      kosztowac czyszczenie kanalow i lekarstwo oraz opatrunek na jednym zębie? Jest
      mily i zabawny ale chyba nie o to chodzi w leczeniu zębów....Jak skoncze walke
      z 7 pojde do innego lekarza!
      • 5kasiak Re: Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE 07.08.13, 20:09
        Hmmm.....Lokal wypasiony,a doktor super.Co do cen - porównaj te na mieście i zobaczysz,że za taką fachowość warto zapłacić.
        P.s. Leczyłam zęby kanałowo zanim trafiłam do doktora Wychowańskiego i zapłaciłam za jednego zęba 1400 zł więc wiem gdzie jest drogo a gdzie nie. Doktora polecam z czystym sumieniem.
      • leszek12311 Re: Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE 06.02.17, 19:36
        Jeszcze pare lat temu korzystalem z uslug doktora,teraz zgodnie twierdzimy z zona,ze doktor poszedl w ilosc a nie w jakosc.Ceny nawet jak na Warszawe kosmiczne.A jakosc uslug rozna,czesto bardzo kiepska.
      • alltheall Re: Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE 09.11.17, 12:27
        DOKTOR ZATRUDNIA MŁODYCH LEKARZY,KTÓRY LECZĄ KANAŁY,DOPIERO PO STUDIACH. DLATEGO IDZ W SPRAWDZONE MIEJSCE DO PRAWDZIWYCH FACHOWCÓW.
    • 5kasiak Re: Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE 07.08.13, 20:04
      Tak,trafiłeś najlepiej,to specjalista w całym znaczeniu tego słowa.Ja usunęłam u doktora Wychowańskiego cztery ósemki,a siostra leczy się u niego już prawie 5 lat i jest bardzo zadowolona.Ja polecam!
    • leszek12311 Re: Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE 06.02.17, 19:41
      Bardzo drogo,a jakosc uslugi srednia.Doktor niestety dal sie wyprzedzic kolegom po fachu.
      • pawka1975 Re: Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE 07.05.17, 08:53
        Jak nie masz kasy to chodź na NFZ a nie wystawiaj szkalujących opinii. Wychowański to najlepszy specjalista. Zna się na całej stomatologii a implanty i trudne zabiegi tylko u niego. Wszyscy moi znajomi to potwierdzają od 20 lat. Wykłada na Uniwersytecie na chirurgii, ma ileś patentów. Ja miałem tyle już kłopotów z zębami a u Wychowańskiego pełna kontrola, wszystko zrobione na miejscu i nie boli.
        • leszek12311 Re: Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE 26.07.17, 01:29
          Pieniadze mam na leczenie,ale dlaczego mam zaplacic 12 tys. kiedy za taka sama usluge w kazdym innym gabinecie zaplace srednio 4,5 tys. mniej.Umiem liczyc.Piszesz,ze doktor wyklada na uniwersytecie chirurgie???? sprecyzuj prosze,bo wydaje mi sie ze ma jakies zajecia ze studentami,ktorzy wyrazaja rozne opinie o doktorze wiec to nie jest powod do dumy.
    • grzegorz_kon [...] 09.05.17, 14:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • marko.polo32 Re: Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE 16.06.17, 01:13
      odradzam!
    • andrzej.werter [...] 29.06.17, 11:16
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • leszek12311 Re: Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE 26.07.17, 01:39
        Kazdy ma prawo do swojej opinii,po to sa fora internetowe.Nikt tutaj nie obraża,ale jezeli ktos jest kiepski to go nikt go zlotem obsypywac nie bedzie.Jak panu sie nudzi i nie chce pan czytac co ludzie maja do napisania i jakimi opiniami sie dziela,to prosze przerzucic sie na inna strone.
        Najdrozszy gabinet w Warszawie w jakim bylem,a jakosc nie idzie w parze z cena,niestety.Lekarze,asystentki i recepcjonistki w tym gabinecie zmieniaja sie tak czesto,ze nie sposob zliczyc,a to bardzo zle swiadczy o tym miejscu.Moja opinia to zdecydowanie odradzam.
        • alltheall Re: Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE 09.11.17, 12:30
          PRAWDA. "jezeli ktos jest kiepski to go nikt go zlotem obsypywac nie bedzie" PIĘKNE I PRAWDZIWE SŁOWA. RÓWNIEŻ ODRADZAM
    • alltheall Re: Piotr Wychowański - Warszawa, OPINIE 09.11.17, 12:25
      Z CZYSTYM SUMIENIEM ODRADZAM. BARDZO WYSOKIE CENY. GABINET NIE MA SPRECYZOWANEGO CENNIKA,BO ZA WYRWANIE ÓSEMKI MOŻESZ ZAPŁACIĆ KILKA TYSIĘCY O CZYM DOWIESZ SIĘ PŁACĄC. NIEMIŁE ZASKOCZENIE. JAK SŁUSZNIE KTOŚ NA FORUM ZAUWAŻYŁ:DOKTOR POSZEDŁ W ILOŚĆ A NIE JAKOŚĆ. PROBLEM Z REKLAMACJAMI:JAK COŚ SIĘ BĘDZIE DZIAŁO NP.WYPADNIE PLOMBA CZY BOLI CIĘ,TO BĘDZIESZ CZEKAĆ NA ODPOWIEDŹ TYGODNIAMI,MOŻE ODDZWONIĄ,MOŻE NIE. PÓJDZIESZ GDZIE INDZIEJ,BO CIĘ BOLI I ZAPŁACISZ JESZCZE RAZ. NA SZCZĘŚCIE MNIEJ NIŻ U DOKTORA WYCHOWAŃSKIEGO :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka