atari800xl 17.08.07, 09:09 implanty- nowe forum dla tych, ktorzy chca sie czeis dowiedziec lub podzeilic informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bjanel Re: implanty - nowe forum 17.08.07, 21:02 Od miesiąca noszę 3 implanty, w przyszłym tygodniu idę po prowizorkę na nie.Dentysta weżmie wycisk i na razie będę mogła mieć tymczasowe koronki do momentu całkowitego zagojenia. Czuję się kiepsko z tymi implantami, widać je nieco, ograniczyłam wszelkie rozmowy. Zresztą,w początkowej fazie ciężko jest mówić, są nawet przeciwwskazania do tego.Jadłam obiadki dla maluszków, mąż kupował mi słoiczki z dziecięcych półek, piłam przez rurki. W kazdym razie, wszystko się dobrze goi, tylko kieszeń zrobiła się bardzo pusta... Odpowiedz Link Zgłoś
kattty Re: implanty - nowe forum 22.08.07, 06:09 hej hej czy moglabys mi cos wiecej powiedziec o tych wszczepach? Odpowiedz Link Zgłoś
bjanel Re: implanty - nowe forum 24.08.07, 21:06 Do Katty. Miałam wyrwane 3 zęby i na ich miejsce natychmiast wstawione implanty.Minęło dopiero 5 tygodni, mam chwilowo "zastępcze", tzn. osadzony mostek na tych implantach.Niczym się nie różnią od pozostałych. A niestety, należy poczekać aż owe tytany zrosną się z własną tkanką. Trudno opisać każdy szczegół, zależy co Cię najbardziej interesuje, chętnie opowiem. Na wszelki wypadek podam mail==== bjanel@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kattty Re: implanty - nowe forum 27.08.07, 17:26 Hej Bjanel..napisalam do Ciebie maila na podany adres..jezeli mozesz odpowiedziec bylabym bardzo wdzieczna..Dziekuje i pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
migotka895 Re: implanty - nowe forum 03.11.14, 15:02 podstawowe informacje: implanty zębowe Odpowiedz Link Zgłoś
kata01 Re: implanty - nowe forum 29.08.07, 16:53 mi beda zakladac za 1,5 roku. 2 w miejsce dolnych 4-ek. Wiekszosc osob mowilo, ze pierwsze 5 miesiecy czuje sie dyskonfort ale potem jak swoje zabki :) ciekawa jestem jednak jakie ponosicie koszty? Odpowiedz Link Zgłoś
w_e_r_o_n_i_k_a Re: implanty - nowe forum 30.10.14, 13:01 Ja dyskomfort czułam tylko przez miesiąc po wstawieniu dwóch implantów stomatologicznych. Wyglądają one i zachowują się, jak prawdziwe zęby. Już nawet czasami zapominam, że je mam. To chyba dobrze świadczy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś