Gość: Adi IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 07:22 Czy zatkalo sie Wam kiedys ucho z powodu nadmiernego nagromadzenia woskowiny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: woskowina w uchu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.01, 12:22 Zdarzyło się mojej siostrze, gdy miała 5 lat. Słyszała słabo, trafiła do otolaryngologa, usunął jej dwa spore korki woskowinowe, oniemiała, gdy usłyszała świat za oknem.... Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sark Re: woskowina w uchu IP: 62.233.158.* 17.07.01, 23:15 Gość portalu: iza napisał(a): > ..... oniemiała, gdy usłyszała świat za oknem.... No tak ż jednej przypadłości dziecko wyleczyli to w drugie popadło :-))))))) Sark Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: woskowina w uchu IP: 212.191.70.* 02.07.01, 16:38 Usun sobie sam spinaczem do papieru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kra Re: woskowina w uchu IP: 195.205.4.* 03.07.01, 10:01 Gość portalu: Ped napisał(a): > Usun sobie sam spinaczem do papieru. Nieeeee!!!!!!!! Zrobisz sobie krzywdę. Idź do laryngologa, zrobią ci płukanie. Jest znośne, a potem fajnie się słyszy. Polecam, bo sam robię to sobie raz na jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Re: woskowina w uchu- ped 12.07.01, 17:55 ... tylko uwazaj, zeby ten spinacz nie uszkodzil mozgu ... hahhhahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: woskowina w uchu do Mary IP: 212.191.70.* 13.07.01, 15:34 Oh mary ! Do You love me ? Zapuszczam brode aby Ci sie bardziej podobac . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Re: woskowina w uchu peda 13.07.01, 16:54 .... rozpuscila sie na skutek upalow i doszla juz chyba az do mozgu, hahaha.Znowu wypisujesz bzdury i do tego ponownie i rownie nieudolnie probujesz mnie oczarowac, a mnie dziadkowie tuz przed emerytura zupelnie nie interesuja. I nawet broda ci i tak nie pomoze, wiec probuj gdzie indziej, Zdzisiu. End of discussion. Odpowiedz Link Zgłoś