Gość: S_A IP: *.lanet.wroc.pl 09.08.03, 18:19 czy ktos moze poddal sie usuwaniu wloskow laserem?czy sa jakies skutki uboczne? czy rzeczywiscie wloski nei odrastaja?z gory thx. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: depilacja laserem? IP: 217.153.22.* 11.08.03, 09:42 Witaj, Ja co prawda jeszcze tego nie robiłam, ale jestem bardzo zainteresowana. Słyszałam od swojej kosmetyczki, że wszystkie klientki, które to zrobiły są bardzo zadowolone (oczywiście nie robiły tego u kosmetyczki tylko w odpowiedniej klinice). Słyszałam też, że powinno wykonać się to od 3-5 razy, żeby mieć jak największą pewność, że włoski nigdy już nie odrosną. Na pewno czytałaś już na ten temat w Internecie, na stronach klinik, które wykonują takie zabiegi. Pozdrawiam i de facto przyłączam się do Twojego pytania. magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S_A Re: depilacja laserem? IP: *.lanet.wroc.pl 11.08.03, 18:16 niektorzy mi mowia, ze laser nie usuwa włoskow na cale zycie, tylko po kilku latach trzeba ponownie powtorzyc zabieg....czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: depilacja laserem? IP: 217.153.22.* 12.08.03, 10:02 Słyszałam, że jeśli zabieg wykona się niewystarczjącą ilość razy, np. tylko 3, to istnieje prawdopodobieństwo odrośnięcia. Dlatego trzeba zrobić go "jeden raz więcej na zapas" - wtedy, gdy wydaje się, że nie ma już faktycznie takiej potrzeby. A to czy w konsekwencji zakończy się to 4, 5, czy 7 zabiegami zależy już konkretnie od pacjenta/ki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfsf Re: depilacja laserem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.03, 20:53 A na czym to polega i jak to się odbywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nike Re: depilacja laserem? IP: 212.182.32.* 13.08.03, 18:41 Dziewczyny (chociaż nie tylko) zainteresowane depilacją laserem wpiszcie adres www.szukacz.pl a potem w wyszukiwarce depilacja laserem. Gotowe, możecie poczytać do woli na ten temat. Ja już czytałam przeraziły mnie tylko ceny np za depilacje ud (oba)500 zł itd. Miłej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś