magdunia83 22.06.08, 00:33 stosował ktoś ten lek na opryszczkę? skuteczny? jak cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osmanthus Re: herpex - słyszał ktoś? 22.06.08, 06:50 Nie wiem o ile jest tanszy (w Polsce) od Zoviraxu ale sprawdzilam, ze zawiera 2 x mniej substancji aktywnej czyli acycloviru (Zovirax =100mg , Herpex 50mg). Odpowiedz Link Zgłoś
universum10 Re: herpex - słyszał ktoś? 12.03.24, 22:53 Ja mam obydwa kremy i obydwa mają zawartość acyklowiru pon 50 mg. Nie wiem dlaczego piszesz że zovirax ma aż 100 mg? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda73 Re: herpex - słyszał ktoś? 22.06.08, 15:46 No własnie ja też sprawdziłam, bo mój mąż stosuje herpex z bardzo dobrym skutkiem i widzę: herpex - w 1 g 50 mg, w zoviraxie w 1 g 50 mg, więc identycznie. Za to cena o połowę niższa, bo herpex kosztuje 9 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-zosia Re: herpex - słyszał ktoś? 23.06.08, 22:32 ja odkryłam herpex niedawno - faktycznie płaciłam koło 9 zł, czyli dość tanio jak na lek z acyklowirem. to chyba najskuteczniejsza maść na opryszczkę z tych, które do tej pory stosowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
vicodin Re: herpex - słyszał ktoś? 24.06.08, 01:18 A ja słyszałem, że wogóle nie pomaga. Więc nie wiem skąd ten zachwyt lepiej coś droższego co zadziała a nie jakies buble. I wogóle co to jest akcja promocyjna ? Może piszecie z jednego ip ? :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara001 Re: herpex - słyszał ktoś? 24.06.08, 23:47 vicodin, jeżeli tylko słyszałeś, to może najpierw spróbuj? Może Ty jesteś taką osobą, co to uważa, ze co droższe to lepsze. Ja jeśli mam wybór i mogę kupić lek o podobnym składzie za połowę ceny to wolę tę kasę wydać na co innego, dlatego polecam herpex. A moje IP możesz sobie sprawdzić. P.S. A może bronisz konkurencję? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vicodin Re: herpex - słyszał ktoś? 25.06.08, 11:00 Nie wiem czy bornię konkurencji, ale naczytałem się dużo o reklamach na forum gazety. O poytynwej nagonce na jeden lek czy urządzenie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
magdunia83 Re: herpex - słyszał ktoś? 25.06.08, 23:03 ja widziałam gdzieś ulotkę czy reklamę tego herpexu i koleżanka mi powiedziała, że skuteczny, dlatego pytałam jak cenowo i w ogóle, bo często sie z opryszczką borykam. a forum jest chyba po to, żeby się opiniami dzielić.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś