benitata 13.01.07, 17:23 czy są jakieś naturalne sposoby pozbycia sie w/w robala z przewodu pokarmowego. Bede wdzieczna za rady. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rkkrakow Re: glista ludzka 13.01.07, 21:04 idź do lekarza i weż dobre leki. sladu nie bedzie i nie zrobisz sobie krzywdy. Odpowiedz Link
lachelis Re: glista ludzka 14.01.07, 11:42 Można spróbować, przede wszystkim zmienia sie całą bieliznę i prześcieradła. Pestki z dyni, czosnek, wrotycz (ale tego nie wolno używać jak są problemy z nerkami lub wątrobą),komosa piżmowa (określona dawna), tymianek,w słabym stopniu piołun. W ostateczności środki chemiczne. Chociaż jeżeli jest bardzo mocno organizm zaatakowany to najlepiej od razu zgłosić się do lekarza po lek, bo inaczej mogą wyniknąć komplikacje zdrowotne. Czytałam o ParaProteX -ie całkiem interesujący lek,ale niestety drogi.Moja sąsiadka go używała, bardzo sobie chwaliła. Odpowiedz Link
marynia37 Re: glista ludzka 12.02.07, 17:02 Najskuteczniejszym i proztym pozbyciem się glisty jest użycie aparatu zapper opisanego w książce uczonej kanadyjskiej H.Clark p."Kuracja życia".Kilka firm w Polsce już je produkuje w cenie 80do 160 złotych.Jest t6o po prostu elektroniczny antybiotyk ,bo zabija też bakterie,wirusy,pleśnie i wszystkie bez wyjątku robaki. Odpowiedz Link
karol.walc Re: glista ludzka 12.02.07, 17:57 > Najskuteczniejszym,a zarazem prostym aparatem na tasiemca (i nie tylko) jest > aparat zapper.Opisany w książce uczonej kanadyjskiej H.Clark pt"Kuracja > życia". Uczona ??? Chyba niedouczona. Bo tylko niedouczona może takie brednie pisać: "In her book "The Cure For All Cancers" Clark postulates that all cancers are caused by the flatworm Fasciolopsis buski. However, this worm does not live in the USA and Europe. F. buski exists mainly in India, parts of China, Vietnam and other east-Asian countries, and there only in rural areas where people are eating unboiled food from water plants, or where pigs live close to men." Zresztą padaczka według niej to też wina robaków. en.wikipedia.org/wiki/Hulda_Regehr_Clark > W Polsce można go kupić w różnych firmach za 80 do 160 zlotych.Wystarczy > najprostszy model bez ustawianej częstotliwoSci.Może dodam jeszcze,że jest to > elektroniczny antybiotyk.Zabija też bakterie,wirusy,glisty,robaki,pleśnie. Wszystko zabija w swoim zasięgu. Nic żywego nie zostaje. Nawet teściowa. Odpowiedz Link
marynia37 Re: glista ludzka 14.02.07, 07:44 Większość choróbn cywilizacyjnych pochodzi właśnie od robaków,którym życie ułatwia chemia. Odpowiedz Link
marynia37 Re: glista ludzka 14.02.07, 22:56 A na stronie www.pozytywnewibracje.com.pl na tamtejszym forum napisali,że glista ludzka może spowodować astmę. Odpowiedz Link
unhappy Re: glista ludzka 19.02.07, 23:21 marynia37 napisała: > A na stronie www.pozytywnewibracje.com.pl na tamtejszym forum napisali,że > glista ludzka może spowodować astmę. A na stronie xxxlaski.pl pisali, że odpowiedni trening może powiększyć... widzisz, nie wierz we wszystko co napiszą :D Odpowiedz Link
marynia37 Re: glista ludzka 21.02.07, 21:22 Ja już nie muszę wierzyć tak jak to było na początku.Teraz mam wiele praktycznych dowodów.Ja już wiem empirycznie. Odpowiedz Link
unhappy Re: glista ludzka 23.02.07, 13:50 Nieprawda. Nie możesz wiedzieć empirycznie, że zapper działa skoro nie działa. Odpowiedz Link
grycan1 Re: glista ludzka 23.02.07, 16:20 unhappy napisał: > Nieprawda. Nie możesz wiedzieć empirycznie, że zapper działa skoro nie działa. Ale ona WIERZY, że zapper działa i żadnymi argumentami nie jesteś w stanie jej wiary zachwiać. Kto inny wierzy, że raka leczy jedzenie owczych bobków popijanych ciepłym moczem. Też go nie przekonasz, że taka terapia nawet kurzajki nie zlikwiduje. Odpowiedz Link
marynia37 Re: glista ludzka 23.02.07, 16:44 Są tacy,którzy "teoretycznie"WIERZĄ,że nie działa i są tacy,którzy z doświadczenia WIEDZĄ,że powoduje wyleczenie,więc musiał zabić pasożyty będące przyczyną choroby.Ale faktycznie na przekorę nie działa.Tylko prądzik MUSI zabić pasożyty. Odpowiedz Link
grycan1 Re: glista ludzka 23.02.07, 17:43 marynia37 napisała: > Tylko prądzik MUSI zabić pasożyty. Oczywiście. Taki chory na krześle elektrycznym ginie razem ze swoimi pasożytami. Weź jakiegokolwiek robaczka i potraktuj go zapperem. Tak poza organizmem. Przestaniesz może wtedy wypisywać głupoty. Odpowiedz Link
unhappy Re: glista ludzka 24.02.07, 13:20 marynia37 napisała: > Są tacy,którzy "teoretycznie"WIERZĄ,że nie działa i są tacy,którzy z > doświadczenia WIEDZĄ,że powoduje wyleczenie,więc musiał zabić pasożyty będące > przyczyną choroby.Ale faktycznie na przekorę nie działa.Tylko prądzik MUSI > zabić pasożyty. I jesteś (podając przykład krzesła elektrycznego) niezbicie pewna, że ciało nieszczęśnika po wykonaniu egzekucji jest jałowe? Nie tędy droga. Jak już oszukujesz to rób to z głową. Wiele razy już ci napisano, że ludziom stosującym zapper bakterie jakoś nie chciały poginąć. Co wtedy robi wyznawca maginczego urządzenia. Twierdzi, że urządzenie było źle użyte. Tak faktycznie działa WIARA :D Odpowiedz Link
marynia37 Re: glista ludzka 24.02.07, 22:50 Ponieważ następuje wyleczenie (np.z nietrzymania moczu u kobiet w 90% w pierwszym dniu po użyciu zappera)to wiadomo,że pasożyty zostały zabite.Ale niedowiarkowie mogą to sprawdzić przy pomocy synchrometru połączonego z generatorem (są już sprzedawane na Allegro). Odpowiedz Link
unhappy Re: glista ludzka 25.02.07, 23:33 marynia37 napisała: > Ponieważ następuje wyleczenie (np.z nietrzymania moczu u kobiet w 90% w > pierwszym dniu po użyciu zappera)to wiadomo,że pasożyty zostały zabite. Znowu kłamiesz. Masz tak naturalnie czy to efekt prania mózgu jakiemu poddano cię w sekcie zapper :D > Ale > niedowiarkowie mogą to sprawdzić przy pomocy synchrometru połączonego z > generatorem (są już sprzedawane na Allegro). Acha... dochodzą kolejne urządzenia. Biznes się kręci. Odpowiedz Link
magnumator Re: glista ludzka 26.02.07, 00:01 W Polsce jest tylko jeden producent synchrometru i nie jest nim na pewno kobieta, ani też ja. Jeśli ktoś potrafi udowodnić, że jest inaczej, to proszę o linka do strony owego sekciarza, handlarza. Oczywiście liczę na kolejną odpowiedź nie na temat. Odpowiedz Link
unhappy Re: glista ludzka 26.02.07, 00:38 magnumator napisał: > W Polsce jest tylko jeden producent synchrometru i nie jest nim na pewno > kobieta, ani też ja. Producent synchrometru. Jak to dumnie brzmi. > Jeśli ktoś potrafi udowodnić, że jest inaczej, to proszę o > > linka do strony owego sekciarza, handlarza. A to obecność bądź nie jakiejś strony ma czegokolwiek dowodzić? Nie przeceniasz znaczenia Internetu? Marynia jako jeden z "dowodów" podaje przykłady napakowanych bzdurami stron internetowych. Jak by to miało czegokolwiek dowodzić. Dla mnie możliwości są dwie: a) subtelnie i powoli wsiąka się w temat (co jest łatwe w zamkniętym światku w którym krążą biblie sekty, można sobie pogadać z sekciarzami etc.) aż w pewnym momencie guru sekty staje się wyrocznią aż do pełnej realizacji zasady, że cel uświęca środki - wtedy można spokojnie kłamać, wymyślać przykłady wyleczonych itd. b) po prostu kasa - nieważne jak, nieważne komu - wmówić śmiertelnie choremu, że nasze urządzenie mu pomoże a że chory desperacko chwyci się choćby cienia nadziei to będzie go można wysysać z kasy- sprzedawać mu aparaciki, książki. A jak umrze to i tak nie będzie komu złożyć reklamacji, która przecież i tak zostałaby odrzucona - wszak nawet najlepsze metody i terapie stricte medyczne nie gwarantują 100% skuteczności, c) kombinacja dwóch powyższych, która pozwala realizować punkt b) bez najmniejszych skrupułów. > Oczywiście liczę na kolejną > odpowiedź nie na temat. Umiesz liczyć licz na siebie :) Odpowiedz Link
marynia37 [...] 26.02.07, 06:34 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
magnumator Re: glista ludzka 26.02.07, 10:51 Nie przejmuj się, ten dzieciak należy już do tzw. "społeczeństwa internetowego", pokolenia które nie czytuje książek, wikipedia to dla nich źródło prawdy objawionej. Odpowiedz Link
marynia37 Re: glista ludzka 05.03.07, 06:48 Bierzemy glistę z ziemi i kładziemy na mokrym ręczniku papierowym.Do jej końców przykładamy dwie elektrody zappera.Glista padła.To doświadczenie opisała forumowiczka na www.pozytywnewibracje.com.pl Odpowiedz Link
goniatara Do maryni37, pytanie 05.03.07, 18:03 Maryniu Droga! Nie przypuszczalam, ze mozna znalezc gliste w ziemi, slowo! Jedyne stworzonko, ktore moze mi przyjsc do glowy to ewentualnie dzdzownica, ale pewnie sie myle... Moje pytanie natomiast dotyczy nowotworow. Jestes na pewno odpowiednia osoba, ktora mi to wyjasni, bo jestes mocno zaznajomiona ze stronka "pozytywnych wibracji", ktora tak reklamujesz. Jak to w koncu z tym nowotworami jest, co? Na tejze stronce mozna sie "doksztalcic", czytajac "rewelacyjna" teorie, ze nowotwory to grzyby (przy okazji mozna zakupic "cudowny lek" na owe "grzyby"). Jednoczesnie dowiadujemy sie o kolejnym "rewelacyjnym" urzadzeniu zapper, ktory zabija pasozyty, ktore powoduja raka. I tu wlasnie mam problem. To w koncu rak trzustki to jakis rodzaj grzyba, czy tez spowodowala go np. jakas tam przywra? A moze przywra, czy inny wegorek to sa grzyby tylko my o tym nie wiemy jeszcze, co? Wyjasnij to prosze, tak ladnie to robisz na wielu watkach. Czytanie Twoich odpowiedzi sprawia mi wiele radosci:):):) Odpowiedz Link
marynia37 Re: Do maryni37, pytanie 05.03.07, 22:30 Zeby zrozumieć co to jest nowotwór to trzeba poznać trzy zródła informacji całkowicie niezależne od siebie.!1/książka A.Rybczyńskiego "Wygrać z rakiem" 2/książka Clark "Kuracja życia"3/książka dr Lutza "Życie bez pieczywa".Następnie wszystkie te informacje trzeba zsyntetyzować w jedną harmonijną całość. Odpowiedz Link
gontcha Re: Do maryni37, pytanie 05.03.07, 22:48 Reasumując: ..nowotwór jest grzybem spowodowanym bliżej nieokreślonym pasożytem, a wszystko przez to że jemy pieczywo... boskie po prostu :)...<lol> Gniazdko i młotek - li i jedynie wyleczą. 100% skuteczności gwarantowane. Maryniu - dobra rada - psychiatra by Ci się przydał. Choć rozrywka jest przednia jak czytam te Twoje 'wypociny' wyssane...z książek miernych, przyznam szczerze - załóż forum pt 'kabaret' bo śmiech to zdrowie :) Odpowiedz Link
gontcha Re: glista ludzka 05.03.07, 20:51 Przeprowadziłam dzisiaj dwa 'naukowe' doświadczenia...akurat nadarzyła się okazja, bo znalazłam na dworze dwie sliczne, wielkie i tłuściutkie dżdżownice, więc materiał idealny... Jedną wsadziłam do gniazdka w domu - efekt natychmiastowy (nawet bez papierowego ręcznika zmoczonego i bez 'podłączania' dwóch końcówek do ww gniazdka) - dżdżownica dokończyła żywota... Drugą potraktowałam młotkiem - efekt zgoła podobny, choć wizualnie 'rozpryskowy'...ale dżdżownica padła.. Konkluzja: Po co zappery jakieś? Czy inne wynalazki.. Na pasożyty 'głębokie' proponuje gniazdko 220V (ale z zabezpieczeniem róznicowo- prądowym) - wystarczy palec wsadzić. Na pasożyty 'powierzchowne' (a'la włośnie w trądziku) wystarczy zwykły młotek. Dużo zdrówka życzę, zwłaszcza psychicznego. --- mieux vaut tuer le diable que le diable no vous tue Odpowiedz Link
unhappy Re: glista ludzka 06.03.07, 00:42 Czytaj więcej bzdur z negatywneidiotyzmy.pl :D Odpowiedz Link
marynia37 Re: glista ludzka 07.03.07, 07:13 A z tych trzech książek to trzeba zsyntetyzować informacje DOTYCZACE NOWOTWOROW a nie wszystko jak leci. Odpowiedz Link
unhappy Re: glista ludzka 07.03.07, 10:10 I kosmiczne bzdury jakie rozpowszechniasz to efekt tej SYNTEZY? Gratulacje. Odpowiedz Link
marynia37 Re: glista ludzka 02.04.07, 08:14 Nieziemskie bzdury to takie,że prąd pomimo tego,że zabija człowieka to nie potrafi zabić bakterii. Odpowiedz Link
darz_bor Re: glista ludzka 02.04.07, 17:00 marynia37 napisała: > Nieziemskie bzdury to takie,że prąd pomimo tego,że zabija człowieka to nie > potrafi zabić bakterii. Ten twoj kolejny bzdurny i negujacy prawde o zapperze post, to stary prostacki tric z podnoszeniem watku w celu utrzymywania go na topie grupy i sugerowania w ten sposob, rzekomego duzego zaintersowania szarlatnanskim tematem. Tutejszy admin powinien kompletnie zablokowac ci dostep do tej grupy, bo te twoje bezczelne i powtarzane z uporem maniaka klamliwe wypowiedzi, zniechecaja do wypowiadania sie na tej grupie ludzi rozsadnych. Odpowiedz Link
marynia37 Re: glista ludzka 03.04.07, 08:41 Prawdę o zabijaniu pasożytów przez zapper można znależć na stronie www.medi- flowery.com Tam kliknąć PUBLIKACJE.Podano dowody z międzynarodowej konferencji naukowej,że zapper zabija grzyby candida albicans.I komu więc powinni zamknąć drogę do tego forum?? Odpowiedz Link
unhappy Re: glista ludzka 03.04.07, 19:06 marynia37 napisała: > Prawdę o zabijaniu pasożytów przez zapper można znależć na stronie www.medi- > flowery.com Tam kliknąć PUBLIKACJE.Podano dowody z międzynarodowej konferencji > naukowej,że zapper zabija grzyby candida albicans.I komu więc powinni zamknąć > drogę do tego forum?? A czytałaś link jaki przedstawiłem? Choćbyś połknęła tego Zappera to żadnych bakterii w organizmie nie zabije. Przedstawione wyniki absolutnie nie potwierdzają skuteczności aparatu. Lekarze, którzy podpisali się pod tym "badaniem" pletli bzdury w stylu - badanie wpływu aparatu Zapper na kolonię drożdżaków ma zweryfikować teorię o krążeniu w organizmie prądów elektrycznych. Albo za powypisywanie tych bzdur dostali w łapę albo ktoś ich nieźle wkręcił. Suma sumarum: badanie jest wiarygodne, przedstawione wyniki najprawdopodobniej prawdziwe ale nie mają ŻADNEGO związku z tezą, że aparat Zapper likwiduje jakiekolwiek drobnoustroje w organizmie. Badanie, które swego czasu przedstawiłem dotyczące badanie urządzenia do likwidowania biofilmu w unitach stomatologicznych też wykazało, że kolonie bakterii giną :) I co z tego? Odpowiedz Link
unhappy Re: glista ludzka 03.04.07, 19:11 marynia37 napisała: > Prawdę o zabijaniu pasożytów przez zapper można znależć na stronie www.medi- > flowery.com Tam kliknąć PUBLIKACJE.Podano dowody z międzynarodowej konferencji > naukowej,że zapper zabija grzyby candida albicans.I komu więc powinni zamknąć > drogę do tego forum?? Jeszcze dwie sprawy: 1. Brak zdjęcia układu w jakim poddawano grzyby działaniu aparatu. Przeoczenie? 2. Jeśli dwóch lekarzy nie wie jak się pisze "densytometr" to jest to co najmniej zastanawiające :D Odpowiedz Link
marynia37 Re: glista ludzka 06.04.07, 11:25 Jeśli niedowierzaswz to możesz nawiązać kontakt z Akademią Medyczną w Lublinie,która nadzorowała te badania. A ANRY rozkłada nowotwory.Są na to dowody.Wejdż na strone www.pozytywnewibracje.com.pl Tam kliknij Forum na górze.Znajdziesz nie badania,ale praktyczne doświadczenia na ludziach (i na zwierzętach domowych też).Ten test na tysiącach ochotników jest więcej wart niż wieloletnie badania naukowe. Odpowiedz Link
unhappy Re: glista ludzka 06.04.07, 17:24 Nie zrozumiałaś co napisałem. To nie jest kwestia NIEDOWIERZANIA tylko stwierdzenia, że owe badania są kompletnie bezwartościowe i niczego nie dowodzą w kwestii oddziaływania Zappera na organizm człowieka i bytujące w nim organizmy. Kapewu? A ANRY rozkłada nowotwory.Są na to dowody.Wejdż na strone > www.pozytywnewibracje.com.pl Tam kliknij Forum na górze.Znajdziesz nie > badania,ale praktyczne doświadczenia na ludziach (i na zwierzętach domowych > też).Ten test na tysiącach ochotników jest więcej wart niż wieloletnie badania > naukowe. Guzik prawda. Śmieszne forum to nie jest miejsce na podstawie którego ktokolwiek rozsądny mógłby sobie wyrobić zdanie na temat skuteczności terapii tak ważnej i poważnej jak terapia antynowotworowa. To jest walka o życie a nie miejsce w którym paru ściemniaczy twierdzi ilu to ludzi wyleczyło. Oczywiście siedząc po uszy w sekcie musisz być obrażona na badania naukowe, rozumiem. Odpowiedz Link
marynia37 Re: glista ludzka 18.04.07, 15:24 To nie ja ,ale Ty obrazasz się na badania naukowe.Bo Akademia Medyczna w Lublinie ci nie odpowiada. Odpowiedz Link
unhappy Re: glista ludzka 20.04.07, 21:57 marynia37 napisała: > To nie ja ,ale Ty obrazasz się na badania naukowe.Bo Akademia Medyczna w > Lublinie ci nie odpowiada. Kłamałaś twierdząc, że AM patronowała owym badaniom. Nie patronowała tylko w jej ośrodku owo badanie (a raczej "badanie") było wykonane. To jest istotna różnica - zresztą pytanie KTO ZA NIE ZAPŁACIŁ bo jeśli firma, na korzyść, której mniej zorientowani mogliby interpretować jego wynik to sprawa jest chyba jasna. Co do większej ilości faktów maryniu37 to musisz poczekać bo maile z pytaniami wysłałem ale odpowiedzi jeszcze nie mam :) Rozumiem, że handlarze takimi śmieciami jak zapper zrobią wszystko, żeby mieć "podkładkę", która może podziałać na mniej zorientowanych. Badania naukowe - to fajnie brzmi. Otóż nie były to żadne badania naukowe w czasie, których falsyfikuje się określoną hipotezę tylko zamówione badanie, odpowiednio "ustawione" pod kątem uzyskania określonych wyników. I tak na koniec maryniu37 nie będę raczej odpisywał na wszystkie twoje listy bo jest to równie bez sensu jak to co ty robisz czyli wpadasz na dowolne forum na którym ludzie chorzy dyskutują o swojej chorobie z tekstem, że właśnie wynaleziono lekarstwo na ich przypadłość i puszczasz ściemę o zapperze i portalu pozytywnewibracje. To jest moim zdaniem zwyczajna podłość i albo jesteś człowiekiem bez sumienia albo masz wyprany mózg przez swoją guru Huldę Clark. I tyle w temacie. Odpowiedz Link
nowak15 Do: unhappy 22.04.07, 00:11 unhappy [od śmierdzącej chapy] jest jak gazeta, wszystko wie i ukazuje się codziennie:) Odpowiedz Link
lechoo4 Re: Do: unhappy 08.05.07, 20:30 sama glista nie jest klopotem, problemem sa larwy atakujace pluso. uzywanna jest farmaceutyka weterynaryjna, avermentise, ivermectyna Odpowiedz Link
mario971 Re: glista ludzka 27.09.07, 18:10 tak, jest i on sam nie wie jak dziala i nie potrafi uruchomic chociaz rodukuje Odpowiedz Link