agusiaer2008 19.07.08, 13:13 słyszałam różne opinie-czy kawa "przeszkadza"w odchudzaniu?co sądzicie o diecie soutch beatch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: kawa a dieta 19.07.08, 16:22 kawa jest ok bez cukru, trujacych slodzikow i z chudym mlekiem. South beach - niektorzy chwala, nie jest zbyt restrykcyjna, mozna schudnac, dosc droga. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka8503 Re: kawa a dieta 23.07.08, 13:31 ja stosowałam kopenhaską przez 13 dni...nie było łatwo, ale się udało...schudłam 6 kilo... Najgorsze są pierwsze 4 dni, potem już czas szybko płynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: kawa a dieta 23.07.08, 20:01 jesc malo, czesto, niskokalorycznie -5 posilkow po jakies 250kcal- zero slodyczy,alkoholu,smazenin.ograniczenie weglowodanow, basen,gimnastyka i tak do konca zycia. Na razie po roku takiego funkcjonowania mam 20 kg mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: kawa a dieta 23.07.08, 20:04 kawe pije 2-3 razy w tygodniu- tylko ziarnista z ekspresu wloskiego,bez cukru,slodzikow,z mlekiem 2%. Odpowiedz Link Zgłoś
tata.zbiggy Re: kawa a dieta 24.07.08, 15:06 > kawe pije 2-3 razy w tygodniu- tylko ziarnista z ekspresu wloskiego,bez cukru,s > lodzikow,z mlekiem 2%. a ja piję ok. 5 kaw rozpuszczalnych (nie chce mi się czyścić ekspresu :)) + czasami w domu prawdziwą kawę ze spienionym mlekiem i cynamonem. też żadnego cukru, żadnych słodzików, mleko takie jakie właśnie jest w lodówce, najczęściej 3,2%. efekt na wadze (ale to chyba nie tylko od kawy : 18 kilo w 9 miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: kawa a dieta 24.07.08, 18:57 niestety ( a moze stety?:)nie jestem w stanie wmusic w siebie rozpuszczalnej:P Ani zadnych naparow z pedrosow,fuj. A tam,jakie slabosci trzeba miec. Moje efekty tez nie od kawy -przede wszystkim od niezlomnej silnej woli+ paru drobnych zmian w kulinarno - ruchowym zyciorysie. Odpowiedz Link Zgłoś
alek06 Re: kawa a dieta 11.08.09, 19:28 Ja bardzo lubie napic sie dobrej ,aromatycznej kawki. Najlepiej takiej własnie jak piszecie - z fusami.CO polcicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
frodo-hobbit Re: kawa a dieta 25.07.08, 12:28 Kawa w rozsądnych ilościach nie przeszkadza w niczym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ola5777 Re: kawa a dieta 29.06.09, 16:02 Mozna wybrac przy tym tez kawe niskodrazniaca zeby podczas diety nie podrazniac jeszcze zoładka.Ja kupuje zawsze Astre.Moim zdaniem jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
j.wielowska Re: kawa a dieta 30.06.09, 18:51 Witam serdecznie, kawa jest napojem- używką, który nie dostarcza do organizmu żadnych wartościowych składników odżywczych, a tym samym posiada właściwości wypłukiwania z organizmu m.in wielu składników mineralnych. Stąd dobrze zbilansowanej diecie odchudzającej rzeczywiście może "przeszkadzać". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ola5777 Re: kawa a dieta 02.07.09, 16:07 To skad w takim razie taka popularnośc kawy w wielu róznych dietach ? Odpowiedz Link Zgłoś
puterko00 Re: kawa a dieta 16.07.09, 20:26 Mozesz wybierac kawy bezkofeinowe alebo niskodrazniace www.astra.com.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś