ela2225 23.03.09, 13:48 Dobre są czy złe_ Jestem ciekawa waszego zdania na ten temat? np.bisocard,acebutolol, atenolol, bisoprolol, karwedilol, metoprolol, propranolol. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskotka Re: Beta blokery 23.03.09, 20:24 Ja biorę jednocześnie z tym moim Enarenalem jeszcze Bisopromerck. Z zamysłem endo na obniżenie mojego tętna. Na ciśnienie mi raczej nie wpływa. Trochę dawki nefro mi poprzestawiała, ale Bisopromerck działa na to co miał działać, bo tętno spadło faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: Beta blokery 11.09.09, 03:01 wiesz co to zalezy od konkretnego przypadku, beta blokery zmniejszaja prace serca, czyli jak masz wysoki puls to ci go obniżą, natomiast czesto wywołuja roznego rodzaju wysypki, no i nie można ich stosowac jak się ma alergie i jak masz robic np. testy alergiczne, gdyby nie te wysypki to bym powiedziała ze dobrze sie po nich czułam Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Beta blokery 11.09.09, 16:21 Na szczęście nie dostaje po nim wysypki, a i samej alergii nigdy nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś