mongolia4 16.02.08, 19:46 Mam nadzieje ze tu sie "zobaczymy":))))bede sprawdzac co jakis zcas:)) POzdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joaps Re: Do Joaps :))) 17.02.08, 01:55 hurraaaa jestem to moze teraz sie uda spotkac starsznie jestem ciekawa, czy dostalas mojego e-maila na gazetowa poczte , w ktorym troche o sobie napisalam Ide kapac malego zajrze tu pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
jolkami.1 Re: Do Joaps :))) 17.02.08, 02:19 hej witam:)) wiesz ja musze troche powalczyc z moja poczta,nie wiem czy mi sie uda przeniesc dane do tej cholernej nowej poczty :(( Po co oni to w ogole porobili takie zmiany ...Jak sie tam dostane to Ci napisze pare slow hihihi ok??? Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolkami.1 Re: jolkami.1 to ja mongolia4:)) 17.02.08, 02:21 tylko to jest moj loging do NK hihihi..niewylogowalam sie i napisalam na tym przez przypadek,sorrki... Odpowiedz Link Zgłoś
joaps Re: jolkami.1 to ja mongolia4:)) 17.02.08, 03:10 dobrze, ze wyjasnilam , bo sie pogubilam. Wiec probiujmy z poczta na gazecie, a jak nie uda sie to zgadamy sie tu:-) milego wieczoru Joa Odpowiedz Link Zgłoś
joaps Re: Do Joaps :))) 17.02.08, 03:19 pewnie chloapki spia a my zasiadlyszmy przy komputeracj\ sie dzis jestem wykonczona bardzio intensywna sobota : najpiew art festival w przedszkolu a potem expo o zzdrowi razem 5 godzin chodzenia i moj maly to wytrzymal a ja mam dosc musze odetchnac maz wola na film pozdrawiam a wlasnie przeczytalam w dzieciach forumowych o WAs staz malzenski mamy podobny tez joanna Odpowiedz Link Zgłoś
mongolia4 Re: Do Joaps :))) 17.02.08, 04:28 Jeszcze nic niezdzialalam z ta poczta:(( ale bede probowac i dam znac hihihih.. Niezly research zrobilas hihihihiii.....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joaps Re: Do Joaps :)))sprawdz poczte! 18.02.08, 00:22 sprawdzilam , i nic w niej nie ma od Ciebie, w ogole nic nie ma nowego. Bez sensu CZy u Was tez tak wieje? Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
mongolia4 Re: Do Joaps :))) 18.02.08, 04:18 Jeju co za poczta cholerna no wrrrrr.....Wiesz co napisalam Ci z innej poczty moze ja dostaniesz ??Oby!! U nas wieje strasznie i boje sie zeby niepoturbowalo domow jak ostanio na naszym osiedlu ale nasz jakos przetrwal witrzysko. Daj znac jak dostaniesz cokolwiek odemnie ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
joaps Re: Do Joaps :))) 18.02.08, 15:52 hej Jolu, doczytalakm,ze zeby odbierac poczte musze ja odnowic, a na razie mam z tym problemy a nie mam sily nad tym siedziec, bo zwalilo mnie jakies grypisko chyba i mam goraczke a ty juz odnowilas poczte na gazecie , jesli tak, to napisz , to ja Ci wyjsle @ z innego adresu jaki masz teraz adres na gazecie . ten sam? pozdrawiam moze sie uda w koncu Joa Ps wracam do lozka Odpowiedz Link Zgłoś
mongolia4 Re: Do Joaps :))) 18.02.08, 17:49 OK,to wyslij z innego adresu na Mongolie4,tak mam odnowiaona i ten sam odres nic niezmienialam,bede czekac. A ze zdrowkiem to wspolczuje biedulko,duzo zrowka zycze i sloneczka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
joaps Re: Do Joaps :))) 19.02.08, 18:26 napisalam wczoraj i wrocilo wiesz co, napisz na joanswat@yahoo.com, bo ja jzu nie ma sily do @gazety Odpowiedz Link Zgłoś
mongolia4 Re: Do Joaps :))) 19.02.08, 18:50 sprawdz Yahoo poczte.POzdrawiam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś