grazka8 24.05.05, 00:01 Hej ludzie co Was tak wymiotło,to nie czas urlopów,a po za tym PODANIE O URLOP proszę pisemnie)))>Chyba te upały Was przestraszyły co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawek9910 Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 00:59 Droga Grazko nikogo nie wymiotło. Może dzieci nam zdrowieją. Ze względu na opżniona wiosne i przesilenie nie za bardzo reagujemy. Zdesydowania mniej postów ostatnio ale to dobrze. Im mniej tym lepiej, mniej rodziców ma problemy z bobo. Zauważam z przekąsem że środowisko warszawskie odpoczywa w majowe dłuższe dni. A, my z córeczka wracamy dzis do domu. Mała ma żółtaczkę ale w stopniu ustępującym. W środę wizyta u Gastoła więć WAS odwiedzę. Odpowiedz Link
co-jest-grane Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 08:56 A ja już się tłumaczę - TEŚCIOWIE PRIJECHALI - ze wszystkimi tego konsekwencjami ))))))))))))) Odpowiedz Link
ziuta74 Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 09:29 a mnie stary odciaga od komputera. na szczescie w zamian oferuje romantyczne pogaduchy na balkonie, wiec jest to godny substytut. to wszystko dlatego ze wkrotce sam wyjezdza i co gorsza zabierze ze soba komputer Odpowiedz Link
mami7 Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 10:06 Mnie tez mąz odciaga od komputera, ale sam przy nim pracuje. w dodoatku Patryk chory? Albo jakas alergia... U nas się ciągle niestety coś dzieje Odpowiedz Link
edie28 Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 11:15 Jakoś tak się plażowo zrobiło (nareszcie) więc, czas spędzamy głównie poza domem -) W pracy coraz mniej czasu, żeby w ciągu dnia zaglądnąć na forum, ale staram się jak tylko się da (np. teraz -) wejść i sprawdzić co słychać -) Po za tym jak pisały dziewczyny, ja też mam mężulka, który pracuje przy kompie i czasem trudno się dopchać -) Pozdrawiam, Odpowiedz Link
muress Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 12:01 a ja zaglądam regularnie raz dziennie (bo więcej nie mogę) i też się dziwię, co taki mały ruch. Ale nie dziwi mnie maly ruch - fora to do siebie mają, że z czasem ruch jest mniejszy, potem znowu ożywają - i tak w kółko. Zresztą przeszłam już fazę ostrego uzależnienia od komputera (już mogę powiedzieć, że przeszłam, bo ze 3 lata minęły), więc nie palę się tak bardzo do siedzenia w necie - jak sobie przypomnę, to mnie ciarki przechodzą, brrr. Na szczęście malenstwo, praca i starszak mnie skutecznie absorbują. Odpowiedz Link
refluksdorsad Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 12:13 A my kilka dni spędziliśmy w nowym domku (mamy nadzieję, że już niebawem tam się przeprowadzimy). Dziś z kolei przyjeżdżają na kilka dni moi rodzice, więc czasu nie mam bo sprzątam, a potem przyjeżdżają na kilka dni znajomi więc znów czasu nie będzie. Poza tym pogoda była fantastic, więc co tu siedzieć w domu... Odpowiedz Link
joln Re: Hej ludzie co.......... 25.05.05, 17:07 ja to juz w ogole jestem biedna, nie mam kompa w domu, zeruje na moim szwagrze, ktory laskawie mi czasem pozyczy laptopa, akturat teraz nie pozycza w pracy siedzie w tak widocznym miejscu, ze kazdy widzi, co mam aktualnie na monitorze, juz mam prawie nerwice, bo czasami jednak na forum zagladam a drugim uchem nasluchuje, czy sie wrog nie zbliza (wrog czyli szef) Odpowiedz Link