Dodaj do ulubionych

Hej ludzie co..........

24.05.05, 00:01
Hej ludzie co Was tak wymiotło,to nie czas urlopów,a po za tym PODANIE O
URLOP proszę pisemniesmile)))>Chyba te upały Was przestraszyły co?
Obserwuj wątek
    • slawek9910 Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 00:59
      Droga Grazko
      nikogo nie wymiotło. Może dzieci nam zdrowieją. Ze względu na opżniona wiosne i
      przesilenie nie za bardzo reagujemy. Zdesydowania mniej postów ostatnio ale to
      dobrze. Im mniej tym lepiej, mniej rodziców ma problemy z bobo. Zauważam z
      przekąsem że środowisko warszawskie odpoczywa w majowe dłuższe dni. A, my z
      córeczka wracamy dzis do domu. Mała ma żółtaczkę ale w stopniu ustępującym. W
      środę wizyta u Gastoła więć WAS odwiedzę.
    • co-jest-grane Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 08:56
      A ja już się tłumaczę - TEŚCIOWIE PRIJECHALI - ze wszystkimi tego
      konsekwencjami wink)))))))))))))
      • ziuta74 Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 09:29
        a mnie stary odciaga od komputera.
        na szczescie w zamian oferuje romantyczne pogaduchy na balkonie, wiec jest to
        godny substytut. to wszystko dlatego ze wkrotce sam wyjezdza i co gorsza
        zabierze ze soba komputersad
        • mami7 Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 10:06
          Mnie tez mąz odciaga od komputera, ale sam przy nim pracuje. w dodoatku Patryk
          chory? Albo jakas alergia... U nas się ciągle niestety coś dzieje wink
    • edie28 Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 11:15
      Jakoś tak się plażowo zrobiło (nareszcie) więc, czas spędzamy głównie poza
      domem -smile) W pracy coraz mniej czasu, żeby w ciągu dnia zaglądnąć na forum, ale
      staram się jak tylko się da (np. teraz -smile) wejść i sprawdzić co słychać -smile)

Po za tym jak pisały dziewczyny, ja też mam mężulka, który pracuje przy kompie
      i czasem trudno się dopchać -smile)

Pozdrawiam,
    • muress Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 12:01
      a ja zaglądam regularnie raz dziennie (bo więcej nie mogę) i też się dziwię, co
      taki mały ruch. Ale nie dziwi mnie maly ruch - fora to do siebie mają, że z
      czasem ruch jest mniejszy, potem znowu ożywają - i tak w kółko. Zresztą
      przeszłam już fazę ostrego uzależnienia od komputera (już mogę powiedzieć, że
      przeszłam, bo ze 3 lata minęły), więc nie palę się tak bardzo do siedzenia w
      necie - jak sobie przypomnę, to mnie ciarki przechodzą, brrr. Na szczęście
      malenstwo, praca i starszak mnie skutecznie absorbują.
    • refluksdorsad Re: Hej ludzie co.......... 24.05.05, 12:13
      A my kilka dni spędziliśmy w nowym domku (mamy nadzieję, że już niebawem tam
      się przeprowadzimy).
      Dziś z kolei przyjeżdżają na kilka dni moi rodzice, więc czasu nie mam bo
      sprzątam, a potem przyjeżdżają na kilka dni znajomi więc znów czasu nie będzie.
      Poza tym pogoda była fantastic, więc co tu siedzieć w domu...
    • joln Re: Hej ludzie co.......... 25.05.05, 17:07
      ja to juz w ogole jestem biedna, nie mam kompa w domu, zeruje na moim szwagrze,
      ktory laskawie mi czasem pozyczy laptopa, akturat teraz nie pozyczasad
      w pracy siedzie w tak widocznym miejscu, ze kazdy widzi, co mam aktualnie na
      monitorze, juz mam prawie nerwice, bo czasami jednak na forum zagladam a drugim
      uchem nasluchuje, czy sie wrog nie zbliza (wrog czyli szef)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka