Dodaj do ulubionych

Warszawianki

24.06.05, 13:58
Bardzo proszę, bo zwariuję wink)))I nie kasować proszę, bo do Was mam zaufanie wink)))
Poszukuje ginekologa, najlepiej takiego, który wykona od razu usg i cytologię.
Rzecz jasna prywatnie. I nie o ciążę chodzi wink
Typ Madziulec już znam. Nawet skorzystalam i nic złego nie mogę powiedzieć, niestety przerażają mnie koszty i że tak się tak wyrażę kwestie transportowe.
Właśnie dlatego dalej kombinuję, nie wzięłam pod uwagę, że będę potrzebowała badań, że o jakimś leczeniu nie wspomnę crying(((
Obserwuj wątek
    • madziulec Re: Warszawianki 24.06.05, 14:49
      Mami - skasowac sama mozesz wink)))
      A co do ginekologow.. Kurcze.. Pomyslmy.... Moze w poniedzialek Ci powiem.
      • ziuta74 Re: Warszawianki 24.06.05, 15:17
        mami chyba bardziej powinnas szukac pod katem tego co ci dolega. bo oni sie
        roznie specjalizuja (endokrynolodzy, poloznicy etc.)
        moze na potforze?
        • mami7 Re: Warszawianki 24.06.05, 15:43
          Może być i podforze wink
    • mami7 Re: Warszawianki 25.06.05, 18:36
      Albo jakiegoś speca od usg. Proszę wink
      • madziulaw Re: Warszawianki 26.06.05, 15:50
        Iwonka, jeśli chodzi o ginekologów, to najlepsza, najbardziej doświadczona jest
        prof. Janczewska (właściwie na emeryturze, ale jeszcze trochę praktykuje). Inni
        odsyłają, leczą miesiącami, a ona - raz/ ciach - diagnozuje, leczy. Polecam....

Przyjmuje w Multi Medzie, na waryńskiego (tu najszybciej się dostaniesz) i na
        okopowej. Koszt to około 100 - 120 zł, nie wiem, bo ja korzystam ze zniżki dla
        pracowników - płacę około 70 zł. Usg (ale nie ciąży - tylko wcześniej tarczycy,
        piersi
    • ana002 Re: Warszawianki 28.06.05, 12:29
      Mogę polecić dr A. Cyganek - szpital przy pl. Starynkiewicza. Jest tam fundacja, więc
      można umówić się prywatnie. Usg robi sama doktór, niestety na cytologię trzeba
      poczekać.
      Pozdrawiam
      Ania
    • agutek10 Re: Warszawianki 30.06.05, 10:38
      ja chodzę do dr Nieżurawskiego - prywatnie, robi w gabinecie usg i pobiera
      cytologie, oprocz tego pracuje w ALFIE. Specjalista ginekolog położnik cytolog
      endokrynolog.Wizyta 70-80, cytologia chyba 30 jesli razem z wizyta. Przyjmuje
      na ursynowie. Jak chcesz dam ci namiary na priv
      • mami7 Re:Agutek 30.06.05, 10:41
        Proszę o namiary.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka