caramamma 01.01.06, 12:24 hej poszukuje pilnie prywatnych namiarow na prof Blaim z w-wy, ktos ma? bardzo prosze o namiary i ewentualnie opinie pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ana002 Re: profesor Blaim- szukam kontaktu 02.01.06, 11:10 Prof. Blaim przyjmowała (piszę w czasie przeszłym, bo korzystałam ponad 4 lata temu) w spółdzielni Nadzieja na Wilczej. Dokładne namiary mam w domu, jeśli potrzeba jutro dopiszę. pzdr Ania Odpowiedz Link
izasia Re: profesor Blaim- szukam kontaktu 02.01.06, 11:25 Ja chodzę z córcią ( 2,5 roczku) do prof. Blaim od 2 lat. Daje Ci nmiary:prywatnie 622-38-15 tylko wtedy byłam nie na Wilczej ale nie pamiętam jak ta ul. sie nazywa-powiedza Ci pod tym tel.Wizyta 2 lata temu kosztowała 85 zł i trwała prawie 1,5 godziny.Jeżeli trzeba to prof. daje skierowanie do szpitala na Litewską do siebie i potem już chodzi sie do niej państwowo( ja tak mam).Do sekretariatu w Szpitalu tel.522-73-79( do niej do pokoju).Lubi jak dokumentacja jest dokładnie poukładana, wg.dat( jeżeli taka posiadasz) i weź zeszyt gruby, bo ona każdą wizytę zapisuje w tym zeszycie i trzeba tam wklejać wszystki badania i wypisy ze szpitali.Jest bardzo skrupulatna, moze mało sie usmiecha ale jest dobrym fachowcem!Powodzenia i pozdrawiam Iza Jak coś to na priv Odpowiedz Link