madziulec 20.11.06, 22:09 Wrzucajcie tu swoje pmyslu na prezenty, dla kazdego: dzieci, mezow, mam, ojcow, babc, dzidkow, kazdego z rodziny )) Mysle ze sie przyda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ms32 Dla babć i dziadków 21.11.06, 10:22 kalendarz ze zdjęciami naszego malucha. My tak zrobiliśmy z zeszłym roku, szał był! Odpowiedz Link
frafrania Re: Dla babć i dziadków 22.11.06, 00:13 pomysł jest świetny, można też spróbować inne "spersonalizowane" prezenty. Można ich poszukać na Allegro, albo np. tutaj: www.decorer.pl/index.php?name=product&cat=39 Odpowiedz Link
maniakow Re: Worek sw. Mikolaja 21.11.06, 12:08 Siostrze (13 lat) kupiłam prostownice do włosów - taka niedrogą - dla nastolatki jak znalazł; córci chyba nic z zabawek nie kupie - dziadkowie juz kupili - konia na biegunach, robaczka-rysowaczka (boogi) a ciocia kupiła kuchnie zabawkowa. Ja naprawde nie wiem gdzie to postawie . Odpowiedz Link
sylwia19795 Re: Worek sw. Mikolaja 21.11.06, 13:30 Witam wszystkich! Mój starszak Nikoś 4 latka miesiąc temu podyktował mi co mam napisać w liście do Świętego Mikołaja: Kochany Mikołaju, jestem bardzo grzeczny, przynieś mi posiąg co jeżdzi i tory też. Emilowi też coś przynieś jest grzeczny, ale nie umie rysować ani ciąć!/Ha,Ha! /Przynieś mu auta, żeby nie brał moich. Dodam,że list był cudnie porysowany i nieżle przycięty!!! Oczywiście wszystko już czeka do 6 grudnia schowane głęboko w szafie. Pozdrawiamy Sylwia mama Nikodemka i Emilka Odpowiedz Link
a.p5 Re: Worek sw. Mikolaja 21.11.06, 17:17 my starszemu (2 lata skończył w sierpniu) kupimy tablice w Ikei. Po jednej stronie mozna pisac kredą a po drugiej flamastrami (sa juz zmywalne ze skóry)do tego jest duża rolka papieru takze można malować. Miejsce na farby, kredki itp. Do tego książeczki, bo zawsze na dobranoc czytamy, ostatnio Kamyczka. Niedawno dostal samochod coś jak laweta przeożący 9 samochodow, hit. Mogę polecić. Mlodszemu chyba garnuszek na klocuszek. Odpowiedz Link
anusia_29 Re: Worek sw. Mikolaja 22.11.06, 14:41 Nasza Ola bawi się w księżniczkę "uwięzioną", księżniczkę "umokniętą", śpiącą królewnę wiec w tym roku prezenty księżniczkowe: korona, puzzle z księżniczką i księciem, teczka z 4 bajkami o księżniczkach i pewnie jeszcze kareta dla Kopciuszka. Małej też by się coś przydało bo od kilku dni nosi pustą butelkę 3 litrową po oleju. Odpowiedz Link
madziulec Re: Worek sw. Mikolaja 23.11.06, 22:03 Myszol dostanie ode mnie duza farme Duplo, od moich rodzicow ksiazke z bajkami - ostatnio domaga sie czytania co wieczor i jakies jeszcez maszyny budowalne. Nie wiem do konca co dostanie od swojego ojca. Odpowiedz Link