voxave 26.05.11, 03:45 Swietowanie Dnia Matki datuje sie od 1914 roku. W tym dniu skladamy matkom życzenia pomyślności i obdarowywujemy słodyczmi. Wszystkim Matkom życze pomyślnosci,radości i uśmiech---a najwazniejsze miłości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mattos Re: Dzień Matki 26.05.11, 06:22 Szkoda że nie mogę być na cmentarzu ale mogę w telewizorze cmentarz oglądać. Mam nowy telewizor i ma funkcję Internetową gdzie mogę między innymi ogladać mapy satelitarne w dużym przybliżeniu calego świata. -- Odpowiedz Link Zgłoś
mattos Re: Dzień Matki 26.05.11, 11:12 Mamo, smutno tu i obco drzewa inne rosną i ciszy nikt nie zna tu Mamo, nie myśl, że się skarżę żal mi tylko marzeń dziecięcych dni, moich dni Widzę znów nasz dom ciebie mamo w nim wspominam stary klon ciemny i wysoki jak dym Mamo wołam twoje imię znowu jesteś przy mnie jak za dawnych lat Mamo w sercu cię kołyszę list do ciebie piszę ciemny jak ta noc To nieprawda mamo jutro wyślę list i będzie mamo tak jak miało być a ty mamo śpij jeszcze noc dobrze śpij o mamo!!!! Autor nieznany Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Dzień Matki 26.05.11, 19:03 Matos-----ja zapalilam znicz bo moja mam juz tam dawno w niebie :) Odpowiedz Link Zgłoś