Dodaj do ulubionych

Trakt Smoka

27.05.08, 21:52
Kto zwiedzal Dzierzoniow traktem Smoka ? Uwazam ze Dzierzoniow oczami turysty jest piękny , choc zwiedzanie skonczylem niefortunnie na wiezy cisnien , to to co zobaczylem bylo wspaniale .A zyje tu juz ponad 30 lat :) Tomek Śnieżek to ciekawy facet , jako nasz rodzimy przewodnik sprawdza sie w calej klasie ! Pozdrawiam .
Obserwuj wątek
    • hatra Re: Trakt Smoka 28.05.08, 11:58
      www.polskawalczaca.com/viewforum.php?f=32
    • adrafka Re: Trakt Smoka 11.06.08, 22:52
      A mógłbyś nakreślic mniej więcej którędy ten trakt biegnie? Wiem, że
      z rynku na Klasztorną, a potem?...Przeszłabym sie chętnie z
      aparatem, skoro mamy juz fotoforum...:)))
      • ronin202 Re: Trakt Smoka 12.06.08, 06:19
        Ty , rodowita Dzierzoniowianka , tego nie wiesz? Wiec tak, Jak pamietasz ,
        zaczyna sie w rynku , potem ul.Klasztorna , potem Garncarska do kosciolaNMP
        Swidnicka do kaplicy ( tej kolo mnie) potem do parku (gdzie jadasz grzeski)
        potem do placu konstytucji 3-ego maja w radiobudzie , Dalej wąskim przesmykiem
        Miernicza do pocztowej , i wiezy cisnien , potem tą ozdobną bramą w murach
        obronnych . Tyle przeszedlem , podobno dalej obok naszego 1 LO .Przdryndam do
        Śnieżka , moze ma jakis orginalny plan :) Pozatym polecam ksiązke , niedawno sie
        ukazala , o Dzierzoniowie , podobno wiele ciekawych histori , legend , chyba ją
        łykne :)
        • adrafka Re: Trakt Smoka 15.06.08, 23:05
          jesli masz zdjęcia z całej trasy to przeslij mi na maila :)) A jesli
          nie to się podzielimy, Ty zrobisz fotki z połowy a ja z drugiej i
          się wymieniemy ;) ;P
        • adrafka Re: Trakt Smoka 15.06.08, 23:08
          ronin202 napisał:

" potem do parku (gdzie jadasz grzeski)"

w każdym parku jadam grzeski i poza parkiem też...jestem nałogowcem
          jesli chodzi o czekoladę:))
          • ronin202 Re: Trakt Smoka 18.06.08, 17:12
            Aha , wiec to jest ten nalog ... a ja juz sie ludzilem ze chodzi tylko o Grzeski
            .A tu prosze , czekolada .Mam rywalizowac z czekoladą ? Ale są i plusy twego
            nalogu , slodka z ciebie dziewczynka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka