toja50 06.01.04, 22:27 Zrobiliscie jakies postanowienie z okazji Nowego Roku? Ja co roku cos postanawiam i tylko czasem mi sie udaje. No i nie zawsze to ktos zauwaza:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: Postanowienie! 06.01.04, 22:30 Kurcze, zapomnialam napisac, ze w tym roku postanowilam ograniczyc role komputera w moim zyciu codziennym. Narazie mi sie udaje/ bo nie mam czasu hehe/ Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Postanowienie! 06.01.04, 22:55 Ja już swe postanowienie złamałem,niestety.:( Miałem nie palić,ale jak tu przestać,kiedy jestem taki zakręcony,że nie mam czasu na nic.:( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Postanowienie! 06.01.04, 23:11 Ja też miałam rzucić palenie i ...i nic! Słaba, silna wola :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Postanowienie! 07.01.04, 13:37 Jak nie macie czasu, to jak zdazycie palic? hehehe wywalic te smrody i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Postanowienie! 07.01.04, 13:50 No a policja postanowila nie przyjezdzac do kazdej stluczki, nie maja mozliwosci realizacji. Najpierw ustalaja, potem kreca, wycofuja, jedni tak drudzy siak, a wszystko zalezy od interpretacji przepisow, w tym jest sila i w mediach, ktore trabia nie wiedzac o czym. Co za ciekawy kraj z tej nasze Polski. A my robmy swoje i piszmy na tym ponoc nudnym forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Postanowienie! 07.01.04, 13:55 Nudnym???? Bo się nie kłócimy??? Masz rację Toju! Piszmy i róbmy swoje! Są tacy co nas lubią czytać nawet w nocy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Postanowienie! 07.01.04, 14:00 A co do tematu :) Znowu jakiś poseł i posły zapomnieli, że policja jest dotowana z "co łaska " w zalezności od majętnośći ofiarodawcy, skąd też moga się stawić na każde zawołanie? Ale, chłpaki w sejmie "pracują" i się wykazują! No! he he Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Postanowienie! 07.01.04, 14:55 Ja chcialabym, zeby juz przestali sie wykazywac. A senatu nie chcialabym juz widziec, to wszystko z takimi kadrami nie ma sensu. I znowu ten elektryk Walesa mial racje ale mu nie dali. Wyobrazcie sobie jak byloby fajnie gdyby mu nie przeszkadzali/ bylibysmy juz w innym kraju? Na pewno Balcerowicz mialby nalezne mu miejsce. Kij w mrowisko? Parkosiu? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Postanowienie! 07.01.04, 15:01 Pewnie kij a przynajmniej kijaszek ;) To wszystko nie takie proste, a senat to w cholerkę wywalić - tak mieli eslduszki zapisane w programie, ufff. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Postanowienie! 07.01.04, 22:59 Postanowiołch tu coś pisać We Grudziondzu ździybko miyszać No i jakoś przeca leci Jedyn pościk drugi czeci Coroz lepi tu sie czuja Choć po ślonsku se rymuja Co to za postanowiynie? Mynczy teroz mie sumiynie Myślołch przeca - ciynżko bydzie Dyć poleku radość przidze A joch trocha toastowoł I już mi sie cosik zdowo Że pasuje mi ta sztela Mom maszketow tu za wiela. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Postanowienie! 08.01.04, 00:37 hehe Dobrze Bronku trafiłeś! Toast wznieść możesz A ja w tym tyż pomożę i co jeszcze lepiej nie od dzisiaj wiadomo że nie cukier ale wódka krzepi ;))) Kto ma głowę niech pije Kto ma głos niech śpiewa Kto w rymach się lubuje Niech do wierszy zagrzewa! ;-))))) No to z postanowieniem całkiem nie tak!? Ale może sie uda na nastepny rok? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Postanowienie! 09.01.04, 00:04 toja50 napisała: > Ja chcialabym, zeby juz przestali sie wykazywac. A senatu nie chcialabym juz > widziec, to wszystko z takimi kadrami nie ma sensu. I znowu ten elektryk Walesa > > mial racje ale mu nie dali. Wyobrazcie sobie jak byloby fajnie gdyby mu nie > przeszkadzali/ bylibysmy juz w innym kraju? Na pewno Balcerowicz mialby nalezne > > mu miejsce. Kij w mrowisko? Parkosiu? ------------------------------------------------- Masz rację,kij w mrowisko.Ma też rację Chetor,tę bandę nierobów senatem zwaną dawno rozpędzić na cztery wiatry należy.:( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Postanowienie! 09.01.04, 14:21 tym razem byli bardziej czujni, nie dali sie sprowokowac, szkoda, moglo byc ciekawie hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Postanowienie! 18.01.04, 11:36 Moje to postanowiynie Łograniczyć sie w tyj Rudzie Dyć co godo mi sumiynie? -"Tyn twoj rym we Polska pódzie" Odpowiedz Link Zgłoś