toja50 06.01.04, 22:39 Jak Wam podobal sie mecz naszych kobitek, zastepczyn Malysza. Ja jestem w stanie wskazujacym i sie ciesze, moze cos z tego bedzie? jaka olimpiada? chcialabym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: Siatkowka 06.01.04, 22:50 Oglądałem w pracy.Dziewczyny były super!Oby tak dalej.Cieszy mnie,że Niemczyk wystawia młode kadry,nie bazuje tylko na sprawdzonych dziewczynach.Nie wiem jaki był wynik facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Siatkowka 07.01.04, 15:04 No jest czym się nakręcać :))) A jak tam (k)Toju transfery żuzlowe, zero podniety??? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Siatkowka 07.01.04, 17:07 No i jak sie podobalo? Ale nerwowka, nie moge, ale sie ciesze, hurrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa! tylko tak dalej, a bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Siatkowka 07.01.04, 23:03 Dzisiejszy mecz mógł przyprawić o zawał.Tak samo jak w poprzednim meczu,Frątczak wspaniale nakręcała zespół.Szkoda,że inne dziewczyny nie dorównywały jej.Gośia Glinka wyraźnie przemęczona,Skowrońska - wahadło.Trzeci set oddały praktycznie bez walki.Dobrze,że tak się skończyło!Ufff Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Siatkowka 08.01.04, 10:41 Widziałem tylko ostatniego seta ale jaaazdaaa. Oby tak zawsze - to jest to co tygrysy lubią najbardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Siatkowka 08.01.04, 15:28 To szkoda, ze nie ogladales meskiej repr. , ale siano, nie wiem co sie dzieje z ta druzyna, raz tak, raz siak czyli ogolnie nijak. Nie wiem co to bylby za tygrys hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Siatkowka 08.01.04, 19:39 I co teraz tygrysie powiesz? Ja zamilklam. Nic nie rozumiem, wprawdzie nie ogladalam, ale co jest grane? 3:0 ?Kurcze. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Siatkowka 08.01.04, 23:46 Tego można było się spodziewać.Już wczoraj rozmawiałem z chłopakami,co dziś zrobi Niemczyk.Nie pomyliliśmy się !To zagrywka taktyczna aby nie spotkać się w półfinale od razu z Włoszkami.Niemczyk pozwolił na odpoczynek dziewczynom z podstawowego składu.Dzisiejszy mecz był i tak o pietruszkę,więc nie było sensu je wysilać,Szkoda mi jedynie Frątczak,dwa mecze z kolei darła do przodu,dziś chyba miała dosyć.Trzymajmy kciuki za półfinał! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy no comments 09.01.04, 19:55 Brak słów...Dzisiejszy mecz przesądził o całym turnieju.Nieskuteczność,brak wiary w umiejętności,proste blędy,to wszystko złożyło się na dzisiejszą porażkę.Szkoda.:( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: no comments 09.01.04, 21:05 ojojojojjojjojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojjo - szkoda gadać :((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: no comments 09.01.04, 23:19 Mysle, ze przegrana z A nie byla taktyczna, a jezeli byla to sie msci. No i dzisiaj Dblada, emocje opadly i doszlam do wniosku, ze my niczego nie umiemy wykonczyc, niczego i smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: no comments 10.01.04, 00:21 Ja podziwiam Ciebie Toju za ducha walki w sporcie! Czy Ty tez coś "sportowałaś" czy tylko komentowałaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: no comments 10.01.04, 12:41 Sportowalam, ale to bylo tak dawno, ze juz zapomnialam hehe ale bylo super, szkoda. Teraz tylko wymachuje i sie sklaniam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: no comments 10.01.04, 12:46 Skłaniasz sie :>:>? Ku czemu ?:>:>:>:> a wyjaśnij słowo wymachuje :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: no comments 10.01.04, 12:52 Narazie ku podlodze i wyprost i wymach raz reka raz noga, no staram sie DDD, roznie to wychodzi! ]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: no comments 10.01.04, 15:37 Ale Turcja dała ciała z Niemcami :( Niemczyk jednak przekalkulował, trzeba było grać o zwycięstwo z Azerkami. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: no comments 10.01.04, 22:54 Tez tak mysle, przekombinowywanie zawsze sie msci, trzeba isc za ciosem, chyba, ze nie mogly. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: no comments 11.01.04, 16:08 Już sam nie wiem co się stało.Nasze dziewczyny wyraźnie siadły już w końcówce meczu z niemkami.Brak kondycji,czy niewiara we własne siły?Ostatni set z turczynkami to całkowita porażka.:( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: no comments 11.01.04, 21:02 Tylka Kazimierz Wielki zwany Górskim nigdy nie kombinował, zawsze walczył o zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: no comments 11.01.04, 22:37 No, przecie mowilam, ze nie ma co kombinowac, ale tylko w sporcie heheP Odpowiedz Link Zgłoś