06.01.04, 22:39
Jak Wam podobal sie mecz naszych kobitek, zastepczyn Malysza. Ja jestem w
stanie wskazujacym i sie ciesze, moze cos z tego bedzie? jaka olimpiada?
chcialabym.
Obserwuj wątek
    • parkowy Re: Siatkowka 06.01.04, 22:50
      Oglądałem w pracy.Dziewczyny były super!Oby tak dalej.Cieszy mnie,że Niemczyk wystawia młode kadry,nie bazuje tylko na sprawdzonych dziewczynach.Nie wiem jaki był wynik facetów.
      • chetor Re: Siatkowka 07.01.04, 15:04
        No jest czym się nakręcać :)))
        A jak tam (k)Toju transfery żuzlowe, zero podniety???
    • toja50 Re: Siatkowka 07.01.04, 17:07
      No i jak sie podobalo? Ale nerwowka, nie moge, ale sie ciesze,
      hurrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa! tylko tak dalej, a bedzie dobrze.
      • parkowy Re: Siatkowka 07.01.04, 23:03
        Dzisiejszy mecz mógł przyprawić o zawał.Tak samo jak w poprzednim meczu,Frątczak wspaniale nakręcała zespół.Szkoda,że inne dziewczyny nie dorównywały jej.Gośia Glinka wyraźnie przemęczona,Skowrońska - wahadło.Trzeci set oddały praktycznie bez walki.Dobrze,że tak się skończyło!Ufff
        • chetor Re: Siatkowka 08.01.04, 10:41
          Widziałem tylko ostatniego seta ale jaaazdaaa. Oby tak zawsze - to jest to co
          tygrysy lubią najbardziej ;)
          • toja50 Re: Siatkowka 08.01.04, 15:28
            To szkoda, ze nie ogladales meskiej repr. , ale siano, nie wiem co sie dzieje z
            ta druzyna, raz tak, raz siak czyli ogolnie nijak. Nie wiem co to bylby za
            tygrys hehehehehehe
            • toja50 Re: Siatkowka 08.01.04, 19:39
              I co teraz tygrysie powiesz? Ja zamilklam. Nic nie rozumiem, wprawdzie nie
              ogladalam, ale co jest grane? 3:0 ?Kurcze.
              • parkowy Re: Siatkowka 08.01.04, 23:46
                Tego można było się spodziewać.Już wczoraj rozmawiałem z chłopakami,co dziś zrobi Niemczyk.Nie pomyliliśmy się !To zagrywka taktyczna aby nie spotkać się w półfinale od razu z Włoszkami.Niemczyk pozwolił na odpoczynek dziewczynom z podstawowego składu.Dzisiejszy mecz był i tak o pietruszkę,więc nie było sensu je wysilać,Szkoda mi jedynie Frątczak,dwa mecze z kolei darła do przodu,dziś chyba miała dosyć.Trzymajmy kciuki za półfinał!
                • parkowy no comments 09.01.04, 19:55
                  Brak słów...Dzisiejszy mecz przesądził o całym turnieju.Nieskuteczność,brak wiary w umiejętności,proste blędy,to wszystko złożyło się na dzisiejszą porażkę.Szkoda.:(
                  • chetor Re: no comments 09.01.04, 21:05
                    ojojojojjojjojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojjo - szkoda gadać :(((
                    • toja50 Re: no comments 09.01.04, 23:19
                      Mysle, ze przegrana z A nie byla taktyczna, a jezeli byla to sie msci. No i
                      dzisiaj Dblada, emocje opadly i doszlam do wniosku, ze my niczego nie umiemy
                      wykonczyc, niczego i smutno.
                      • naata Re: no comments 10.01.04, 00:21
                        Ja podziwiam Ciebie Toju za ducha walki w sporcie! Czy Ty tez
                        coś "sportowałaś" czy tylko komentowałaś? :)
                        • toja50 Re: no comments 10.01.04, 12:41
                          Sportowalam, ale to bylo tak dawno, ze juz zapomnialam hehe ale bylo super,
                          szkoda. Teraz tylko wymachuje i sie sklaniam:-)
                          • magikos Re: no comments 10.01.04, 12:46
                            Skłaniasz sie :>:>? Ku czemu ?:>:>:>:> a wyjaśnij słowo
                            wymachuje :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
                            • toja50 Re: no comments 10.01.04, 12:52
                              Narazie ku podlodze i wyprost i wymach raz reka raz noga, no staram sie DDD,
                              roznie to wychodzi! ]]]]]]]]]]]]
                              • chetor Re: no comments 10.01.04, 15:37
                                Ale Turcja dała ciała z Niemcami :(
                                Niemczyk jednak przekalkulował, trzeba było grać o zwycięstwo z Azerkami.
                                • toja50 Re: no comments 10.01.04, 22:54
                                  Tez tak mysle, przekombinowywanie zawsze sie msci, trzeba isc za ciosem, chyba,
                                  ze nie mogly.
                                  • parkowy Re: no comments 11.01.04, 16:08
                                    Już sam nie wiem co się stało.Nasze dziewczyny wyraźnie siadły już w końcówce meczu z niemkami.Brak kondycji,czy niewiara we własne siły?Ostatni set z turczynkami to całkowita porażka.:(
                                    • chetor Re: no comments 11.01.04, 21:02
                                      Tylka Kazimierz Wielki zwany Górskim nigdy nie kombinował, zawsze walczył o
                                      zwycięstwo.
                                      • toja50 Re: no comments 11.01.04, 22:37
                                        No, przecie mowilam, ze nie ma co kombinowac, ale tylko w sporcie heheP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka