09.01.04, 17:32
Tutaj będę wpisywała wszystko co mnie strasznie wkurza na tą złodziejską
instytucję! Nazbierało sie tego trochę! Od emerytur do naszych obowiązkowych
składek!
Kto ma pretensję do tego chorego "tworu" na naszym organiźmie - niech pisze!
Obserwuj wątek
    • chetor Re: ZUS!!!! 09.01.04, 20:58
      Ten wątek może być najdłuższym w całym forum :(
      • parkowy Re: ZUS!!!! 09.01.04, 21:33
        :-(,:-(,:-(,:-(,:-(
        • toja50 Re: ZUS!!!! 09.01.04, 22:57
          Troche sie spoznilas z tym tematem Naata, jeszcze kilka miesiecy temu byloby
          tego mnostwo, a dzisiaj, no mala mam emeryturke, bardzo mala.A wszystko to
          przez ta zlodziejska instytucje, ktora nie zaliczyla mi okresu pracy jako
          skladkowy, kiedy skladki byly placone ogolnie a nie imiennie. I kurcze chociaz
          byly placone
          • naata Re: ZUS!!!! 10.01.04, 00:41
            Toju nie martw się, nie za późno! Jeszcze da się nam we znaki, ale i na nich
            przyjdzie czas! Oby szybko! Jak widzę te gmaszyska, i jak pomyślę sobie, że
            ludzie dziesiątki lat płacili na tą "firmę"i g... na starość maja to....:(((
            • toja50 Re: ZUS!!!! 10.01.04, 12:19
              Takie odczucia mialam na poczatku, jak zaczeli sie wystrajac w szklo, blache
              marmury, itd. Wszyscy grzmieli a ZUS robil swoje mowiac, ze to inne pieniadze
              hehe. Wykorzystali moment, ale tez nic im, oprocz tych gmachow, nie
              zostalo.Instytucja podwyzszonego ryzyka?
              • magikos Re: ZUS!!!! 10.01.04, 12:37
                A mnie to przypomina sławetne 12 prac Asterixa i podróże od pokoju do pokoju z
                załatwieniem jednej błahej sprawy w tym ich wielkim burdelu
                (czyt.nieporządku) :]]]]]]]]]]]
                • naata Re: ZUS!!!! 10.01.04, 13:36
                  A najgorsze, że jak na razie żadnego 'światełka' nie widać! Tylko czekac, jak
                  następna podwyżka składek będzie "sensownie" wytłumaczona, no i kto się z tym
                  nie zgodzi??? :(
                  • naata Re: ZUS!!!! 11.01.04, 13:17
                    No i co? Haracz zaniesiony na, np. komputeryzację?!?!?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka