parkowy 06.03.04, 19:10 Jsetem ceaikw Weszaj racekji na mjoe pnaisie.:)Pdonbo watsyrzcy niaspać tlyko diwe lertiy,perzsiwą i otastiną,aby bzebęłine ocdazytć waryz.Catyząjc,wdimizy cłay tkset,a mzóg ligozcine słakda w cołaść.:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: kto odczyta? 06.03.04, 19:22 parkowy napisał: > Jsetem ceaikw Weszaj racekji na mjoe pnaisie.:)Pdonbo watsyrzcy niaspać tlyko d > iwe lertiy,perzsiwą i otastiną,aby bzebęłine ocdazytć waryz.Catyząjc,wdimizy cł > ay tkset,a mzóg ligozcine słakda w cołaść.:)) ;-))) ..jestem ciekaw waszej reakcji na moje pisanie :)(!) Podobno wystarczy napisac tylko dwie litery, pierwszą i ostatnią, aby bezbłędnie odczytać wyraz. Czytając widzimy cały tekst, a mózg logicznie składa w całość ! :))FAKTYCZNIE.. ŁATWO. ...dobrze?? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: kto odczyta? 06.03.04, 19:34 Brawo Naata!!!:) Jedno pyfko anuluję Ci z tych ,które jesteś mi winna.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: kto odczyta? 06.03.04, 19:40 HEHEHE...dobrze! niech będzie, dzisiaj zagrałam w toto-lotka :))) Na razie uciekam bo mam gości, do później, może sie załapie na jakieś towarzystwo forumowe? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: kto odczyta? 06.03.04, 22:23 ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble............................................................................. ................................................................. ble. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: kto odczyta? 06.03.04, 23:09 ....deeem co Ciiiiii..........?? też miałes gości? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: kto odczyta? 07.03.04, 14:25 Ciężko ni było ale ciekawie. Jak Ty to zrobiłeś, "wkleiłeś" czy pisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: kto odczyta? 07.03.04, 15:52 po niektorych swoich wpisach dochodze do wniosku, iz czasem mysle szybciej niz pisze:-) a potem wychodza takie cuda...jak parkowy zaprezentowal na poczatku! w wyrazie sa wszystkie litery, ale ich kolejnosc przypadkowa, zreguly sa 2 przemieszczone...czy to juz choroba?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: kto odczyta? 07.03.04, 17:02 No to fajnie,że Wam się podobało.;)Przeczytałem o tym w starym numerze Rozrywki,którą namiętnie lubię rozwiązywać. To co nełaspim na pząctoku błyo tstekem wmyoylśynm na pzcoeikniu.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: kto odczyta? 07.03.04, 23:43 tering cznyni mstzira :)) Parkowy masz jeszcze może test na pamięć??? Bo moja mi szwankuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: kto odczyta? 09.03.04, 18:43 o parkowy rozwiazuje ROZRYWKE...to tak jak ja...a czy bierzesz udzial w turniejach szaradziarskich? a do naaty...to nie pamiec jest ulotna tylko czlowiek jest ulomny trzeba cwiczyc...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: kto odczyta? 09.03.04, 19:19 Soter mlodszy! pogadamy jak bedziesz Soter starszy i sam zobaczyczysz jak Ci te cwiczenia wyjdą. O rany! to nie jest lekko z tą pamiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: kto odczyta? 09.03.04, 21:31 Noooooo tak jak Toja mówi....pamięć jest ulotna i czasem ćwiczenia nie pomogą, niestety...ale nie bedziem krakać :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: kto odczyta? 09.03.04, 21:58 Oj nie, ja i tak sie ciesze, ze jeszcze tyle pamietam, a najwiecej z dawnych czasow hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś