toja50 25.04.04, 13:18 Mamy jeszcze tydzien na spekulowanie, czy powstanie rzad Belki. Czy strach przed rozwiazaniem sejmu bedzie wiekszy od waznych spraw panstwowych? mysle, ze to sie teraz okaze. To taki test jak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Sejm strachu? 26.04.04, 09:42 Dzisiejsze spekulacje: Belka rezygnuje a Kwach mówi, ze nie. Licho wie co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Sejm strachu? 26.04.04, 21:56 Zamiast Belki jest w odwodzie Szmajdziński.Qrczę,skończmy z tą farsą zwaną Sejmem.Po cholerę on nam,co rusz trybunał odrzuca kolejne ustawy jako niezgodne z konstytucją...Tak jest kiedy za ustanowienie prawa biorą się wyjęci spod prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Sejm strachu? 27.04.04, 09:58 Wczoraj słuchałam "oświadczenia" premiera...mało rzeczy jest w stanie mnie zaskoczyć, zgorszyć lub zdziwić, a jednak... no tak,doprowadził Polskę do Unii i wojska do Iraku(o czym zapomniał wspomnieć)..a gdzie ten wzrost gospodarczy przy rosnącym bezrobociu/zdzieranie podatków z ledwo dyszących obywateli?/ i spadku złotówki, czy tylko mnie to dziwi, bo niedouczona jestem? A co z lawiną afer nie dajacych się wykryć w państwie prawa? Odpowiedz Link Zgłoś