28.05.04, 22:56
Ogladal kto? ja nie moglam, po prostu nie moglam, takie dla mnie nijaczne.
Poczatek strasznie nudny i nie dalam rady. Wszystko do siebie podobne, jakies
jeczace. No a Pudelsi nawet taka melodyjna piosneczke mieli i cos tam
wygrali, jednak glowny Pudels dla mnie jest smieszny i zalosny, chociaz glos
calkiem niezly i przyjemny. To tak na szybko i krotko. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ile Re: Opole? 29.05.04, 00:58
      ... choć nie słuchałem ( jak zwykle) wyślę Ci trochę "dobrej" muzyki z tekstami
      alternatywnymi, nie zawsze "zgodnmi" ;)) bo widzę świeżego ducha Ci trzeba ...
      jak' nie wymawiając ... codziennego chleba ;)))) - oddech wiele znaczy...
      wew każdym zez znaczeń ;))))))) - yeśli więc zezwolisz poślę w Twój nick i
      dash znać czy nie'.. czy tak.. - swój gust zadowolisz ;)))

jak zawsze...

...ile :))
      • ile Re: Opole? 29.05.04, 01:03
        nie zawsze "zgodnmi" ;))

otwartości ludziska
        wszak co "świeże" nie zawsze uciska ; ))))

pozdrowień niestety uniknąć nie zdołam
        jakem... ... uprzykrzona stodoła ;)))

...ile ;))

yeszcze
        • naata Re: Opole? 29.05.04, 09:45
          ...no no ;)) Nasz Ile znawcą rzeczy się okazuje, co mu się chwali ;)
          Toju, oglądałam końcówkę i wiadomo podobać sie musiało ;) Zasnęłam jednak i
          końca nie doobejrzałam ;))Wiem że jakieś "sisters' si..zdobyli nagrodę, ale nie
          słyszałam śpiewania.

Ile, o ile ;) można to i ja podłączam się do słuchania muzyki Alternatywnej,
          chętnie ;)) i z góry dziękuję ;))

Pudelsi, to odważne teksty! Nooo, nawet bardzo odważne, powiedziałabym ;)))
          Maleńczuk, ekstrawagancjia nie tylko słowana, cóż Artysta ;))

pozdrawiam
          • chetor Re: Opole? 29.05.04, 18:00
            Obejrzałem co nieco. Sistars to nie moje klimaty. No właściwie to tam nie było
            wcale moich klimatów. Maleńczuka nie lubię ale ta wczorajsza piosenka była
            niezła.
            Ucztą dla mnie był koncert Budki i ich gości. Wykonanie "Dżordżi" przez
            Cugowskiego i Garou było świetne oraz "Jednego serca " wraz z synem. Gary
            Brooker z Procol Harum to już legenda, był prawie znakomity. W tym utworze
            miałem pretensje do Lipki. Za mało czadu dawał na klawiszach. No i fajna była
            Urszula w "Dmuchawcach".
            • naata Re: Opole? 29.05.04, 19:34
              "Brooker z Procol Harum to już legenda, był prawie znakomity. W tym utworze
              > miałem pretensje do Lipki. Za mało czadu dawał na klawiszach. No i fajna była
              > Urszula w "Dmuchawcach". "
              =======================================================

Słucham Ciebie, bo widać, że wiesz co mówisz, znasz się na tym...
              kłaniam się niziutko ;)))

W obronie Maleńczuka...krygował sie, jak panienka, nie rozumiem...nowy
              image?? ;)) robi sobie jaja ze wszystkiego! a może ma rację? jak tu traktować,
              szanować, jak się nie da??? w odniesieniu do polityki..podobny Skibie, nie
              porównuję, żaden z nich nie jest moim idolem...! ;]]]]

Urszulę, chętnie słucham, podobały mi się Jej "Dmuchawce"i oprawa
              choreograficzna do tego, może ciut wydumana ale widowiskowa i miła.. :))

no i nareszcie sie znalazłeś! ;-)))

• toja50 Re: Opole? 29.05.04, 20:09
                No, miodzio koncert byl, momentami przechodzily ciarki, dreszcze i co tam
                jeszcze. Mam wszystko co spiewali, bo ich lubie i slucham. No, ogolnie zgadzam
                sie z Waszym zdaniem. Normalnie mowiac czasami mamy podobny gust:-)
                • naata Re: Opole? 29.05.04, 21:36
                  Toju-chna...;))) Jestes niesamowita ..kofana!!! ;)))))
                  A teraz słucham Dańca/ dobry jest, jak zawsze, z resztą!/ i będzie, Beata -
                  Bajm! też bardzo lubie!/ śliczna, mimo latek, dziewczyna/ ;-)))
                  • toja50 Re: Opole? 29.05.04, 23:08
                    Tak z tym Bajmem to masz racje, zapomnialam o nim, ale dzisiaj spiewala nie te
                    piosenki, ktore lubie. A Daniec jak to Daniec, troszke w nowej roli ale gadac
                    to on akurat umie. Pozdrawiam.
                    • naata Re: Opole? 29.05.04, 23:36
                      Dopiero poznałam wygraną piosenke/pieśń? Sistrs, no i juz wszystko wiadomo!!!!
                      O żesz....... ;(((

• toja50 Re: Opole? 30.05.04, 13:06
                        Tylko to mozna powiedziec, o zesz........, niestety. Naata, chyba nie nasze
                        czasy nastaly, co? nijak sie w tym nie odnajduje. Dzisiaj chcialam posluchac
                        Klenczona, ale ktores z moich zamazalo mi oryginalne kasety, chyba wpadne w
                        cos,hehe ,ale jutro, dzisiaj niedziela nie wypada. Tak go lubilam a tu zupa.
                        Coz, trzeba sie pogodzic. To bylo widac na koncertach Budki kiedy ja sie
                        bujalam a wczoraj na Jansonie, kiedy ludzie szaleli, a ja lubie tylko orla cien
                        i tyle. pozdrawiam
                        • naata Re: Opole? 30.05.04, 20:55
                          Taaak! Czasy zmieniaja się, nasze juz nie wrócą, nie mam na myśli
                          politycznych ;))) ale naszej młodośći..ba! wszystko się zmienia i muzyka też,
                          ale ja podobnie do Ciebi wolę starą gwardię, nie ma jak to dobra muzyka!
                          Oglądałam program z Jackiem Cyganem, śpiewał pięknie po włosku, chyba cos z
                          Caruso? Eeeech! gdzie te czasy.. Dobrze że można sobie choć w domu
                          posłuchać! ;))Pozdrawiam
                          • toja50 Re: Opole? 30.05.04, 22:06
                            Dzisiaj byl super program na dwojce o dwudziestej. Prowadzil Poniedzielski i
                            Andrus, przeszkadzal im Baltroczyk, jak ja ich luuuuubieeeeee.
                            Spiewali: "Chcemy byc soba" w zwolnionym tempie, usmialam sie do lez i Chabry z
                            poligonow, ludzie!az zyc sie chce. Oni to potrafia.
                            • naata Re: Opole? 31.05.04, 07:18
                              Jak miło czytać zadowoloną Toję ;)) Ja sobie poczytałam, kiedys tam rozpoczęte
                              czytanie ;))Opole, zdaniem w zasadzie ogółu było niewydarzeniem, no cóż, jacy
                              artyści takie Opole. Zobaczymy co w Sopocie sie wydarzy? ;))
                              • toja50 Re: Opole? 31.05.04, 11:17
                                Bedzie to samo. Jednym sie spodoba, a innym nie. Samo zycie:-)
                                • chetor Re: Opole? 31.05.04, 12:15
                                  Opoel nie zrobiło, generalnie, na mnie pozytywnego wrażenia. Oprócz kilku
                                  wykonawców ta cała reszta to .... :(
                                  Muszę jeszcze dodać, że Tatiana im bardziej się rozbiera tym gorsze na mnie
                                  wrażenie wywiera. A już jej strój z pierwszego występu był dla mnie komplentą
                                  tandetą.

Poniedziałka i Andrusa oglądałem i setnie się bawiłem. "Chabry" był ZNAKOMITE.
                                  • toja50 Re: Opole? 31.05.04, 19:01
                                    Nareszcieeeeeee,co do BC !!!!!!!! Ogolnie jakos hip hopowo bylo, a to nie dla
                                    mnie, moze mlodym?
                                    • naata Re: Opole? 31.05.04, 22:00
                                      Ostatnio nie jestem w temacie, mało oglądam TV, nie ma czasu...a słucham tego
                                      co mam w kompiku ;))
                                      • toja50 Re: Opole? 31.05.04, 22:10
                                        Dzisaj ogladalam MjM po dlugim czasie, nic sie nie zmienilo, tzn nudno, albo
                                        mnie juz sie znudzilo.
                                        • parkowy Re: Opole? 31.05.04, 23:42
                                          Jakoś nie pociąga mnie oglądanie Opola...Czytałem recenzje,widziałem fotki,starczy.
                                          • qba26 Re: Opole? 31.05.04, 23:45
                                            ostatnio wszystko jest nudne, nawet te afery takie jakieś oklepane :-)
                                          • chetor Re: Opole? 01.06.04, 07:32
                                            parkowy napisał:

> Jakoś nie pociąga mnie oglądanie Opola...Czytałem recenzje,widziałem
                                            fotki,star
                                            > czy.

No a swojej ulubienicy(T.O.) nie widziałeś w tym wsiowym stroju pierwszego
                                            dnia???!
                                            • toja50 Re: Opole? 01.06.04, 17:00
                                              Troche masz racji Qba, cos nudne czasy nastaly, do wszystkiego sie jakos
                                              przyzwyczilismy szybko i ciagle szukamy nowych wrazen. Alemysle, ze nasi
                                              politycy nam ich dostarcza i to niedlugo. A Parkowy lubi TO? Niemozliwe. No i
                                              jak matura ?nic nie piszesz.
                                              • naata Re: Opole? 02.06.04, 08:20
                                                No nie wiem, mnie tam nudno nie jest, czasami za dużo wrażeń ;))
                                                Ja jeszcze odnośnie tandety, wspomnianej przez Chetorka. Ostatnio są modne róże
                                                i fioleciki, i należy spodziewać sie waszystkich odmian kolorków na ulicach u
                                                nie tylko młodych diewczyn ;) A na pewno, wszystkie małolaty będą latały prawie
                                                rozebrane, jak zawsze na modłę swoich idoli. Kiedys byłam u znajomych w
                                                dyskotece, i stwierdziłam, że...panienki i dziewczynki 12 - 14 letnie są w
                                                zwykłej bieliźnie, staniczek + podkoszulka kuso zakrywajaca "wdzięki". Nie
                                                jedna mamusia padłaby na widok swojej córeczki...Moda! ;))
                                                • toja50 Re: Opole? 02.06.04, 13:07
                                                  U nas tez te roze i fiolety, i mnie sie z bielina kojarza, nie mowie juz o
                                                  skąposci tego odzienia, ale co my mamy do gadania, widac starosc ma swoje
                                                  prawa, haha i nalezy sie dostosowac?????????
                                                  • naata Re: Opole? 02.06.04, 15:18
                                                    ..jaka starość? moja babcia w wieku 80 lat zerwała z noszeniem koczka babuni
                                                    zrobiła sobie trwałą, wyjęła gipiury i buciki z wężowej skórki i... zabalowała
                                                    do rana na weselu u pra- pra- wnuczki! hehehe
                                                    ja już sobie kupiłam coś z różem na sportowo ;-)))
                                                  • chetor Re: Opole? 02.06.04, 18:57
                                                    naata napisała:

> ja już sobie kupiłam coś z różem na sportowo ;-)))

Różanecznik?
                                                    ;-)
                                                  • naata Re: Opole? 02.06.04, 19:07
                                                    skarpetki! ;-)))
                                                  • toja50 Re: Opole? 02.06.04, 20:52
                                                    A ja okulary,zebym miala weselsze spojrzenie wokolo.:-)))
                                                  • chetor Re: Opole? 03.06.04, 11:30
                                                    Bo w około jest wesoło, i różowo, i kolorowo ;-)
                                                  • naata Re: Opole? 03.06.04, 14:18
                                                    ;-) Jaki wilk takie owce! ;P :D ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka