Dodaj do ulubionych

Jacek Kuroń - [*]

17.06.04, 08:15
Wspaniale, że był taki Człowiek wśród nas.
Żal, że już Go nie będzie.

Smutno mi niewyobrażalnie.

[*]
Obserwuj wątek
    • magikos Jacek Kuroń - [*][*] 17.06.04, 09:00
      NA zawsze zapisany w Historii Rzeczpospolitej Polskiej- pozostanie w naszej
      pamięci- :(((((
    • naata Re: Jacek Kuroń - [*] 17.06.04, 09:14
      Jacek Kuroń jeden z twórców całej koncepcji przemian politycznych w Polsce i
      nie tylko. www.tolerancja.pl/?kat=2&id=6
      Przyzwoity, uczciwy człowiek, jakich mało wsród polityków. Żal...
      • toja50 Re: Jacek Kuroń - [*] 17.06.04, 11:41
        Tak prawde mowiac spodziewalam sie tego. Ostatnio jak wystapil w jakim nagraniu
        bylo widac, ze cierpi okrutnie. I powoli przygotowywal sie do swojego odejscia,
        wyciszyl sie, odszedl z polityki, ale ciagle robil cos pozytecznego. Malo
        takich ludzi. I zauwazcie, prosze, czy ten rok nie jest jakis szczegolny,
        odchodzi tylu waznych ludzi. [*]
        • hrabia_potocki Re: Jacek Kuroń - [*] 17.06.04, 16:46
          smutno mi jest kiedy sie dowiedzialem........

[*] + zdrowaśka
          • parkowy Re: Jacek Kuroń - [*] 17.06.04, 22:57
            Jeden z niewielu,którym się chciło zupełnie bezinteresownie...:(
    • toja50 Re: Jacek Kuroń - [*] 18.06.04, 10:48
      Masz racje, Parkosiu, jeden z niewielu bezinteresownych. Szkoda, bylby bardzo
      pomocny w tych ciezkich czasach ze swoimi argumentami, a tak, nie ma juz kogo
      sluchac.:-(((
      • naata Re: Jacek Kuroń - [*] 19.06.04, 03:54
        toja50 napisała:

> Masz racje, Parkosiu, jeden z niewielu bezinteresownych. Szkoda, bylby bardzo
        > pomocny w tych ciezkich czasach ze swoimi argumentami, a tak, nie ma juz kogo
        > sluchac.:-(((

Toju, Jacka Kuronia nie słuchano juz od dawna! Poruszył prawicowe "serca", pod
        którymi sam musiał się ugiąć! Drwiną losu jest, że ten mądry człowiek poświecił
        swoje życie dla ideii, na której inni, zrobili polityczne kariery, no i
        oczywiście kasę!! Jemu natomiast została "sympatyczna" legenda termosu i
        koszuli, ach! jakże "miłe"!!!

Nie bedę odmawiała za niego zdrowasiek bo by mnie wyśmiał! Ale, jak nigdy
        nikomu nie postawiłabym pomnika, to właśnie Jemu, za zupki, za to, że mu sie
        chciało, że poświęcił się dla bliźniego(Polaka i innych), że wszystko co robił,
        robił z sercem.

Pozdrawiam, trochę smutno, bo jesteśmy narodem ...dziwnym właśnie!! :((((

• toja50 Re: Jacek Kuroń - [*] 24.06.04, 14:15
      Ale sie pogrzeb szykuje, nie myslalam, wejscie za zaproszeniem? A moze zle
      mysle?
      • parkowy Re: Jacek Kuroń - [*] 24.06.04, 20:46
        Nie słuchałem uważnie wiadomości,myślę jednak,że Kuroń nie chciałby w takim przybytku być eksponowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka