chetor 17.06.04, 08:15 Wspaniale, że był taki Człowiek wśród nas. Żal, że już Go nie będzie. Smutno mi niewyobrażalnie. [*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magikos Jacek Kuroń - [*][*] 17.06.04, 09:00 NA zawsze zapisany w Historii Rzeczpospolitej Polskiej- pozostanie w naszej pamięci- :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Jacek Kuroń - [*] 17.06.04, 09:14 Jacek Kuroń jeden z twórców całej koncepcji przemian politycznych w Polsce i nie tylko. www.tolerancja.pl/?kat=2&id=6 Przyzwoity, uczciwy człowiek, jakich mało wsród polityków. Żal... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Jacek Kuroń - [*] 17.06.04, 11:41 Tak prawde mowiac spodziewalam sie tego. Ostatnio jak wystapil w jakim nagraniu bylo widac, ze cierpi okrutnie. I powoli przygotowywal sie do swojego odejscia, wyciszyl sie, odszedl z polityki, ale ciagle robil cos pozytecznego. Malo takich ludzi. I zauwazcie, prosze, czy ten rok nie jest jakis szczegolny, odchodzi tylu waznych ludzi. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Jacek Kuroń - [*] 17.06.04, 16:46 smutno mi jest kiedy sie dowiedzialem........ [*] + zdrowaśka Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Jacek Kuroń - [*] 17.06.04, 22:57 Jeden z niewielu,którym się chciło zupełnie bezinteresownie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Jacek Kuroń - [*] 18.06.04, 10:48 Masz racje, Parkosiu, jeden z niewielu bezinteresownych. Szkoda, bylby bardzo pomocny w tych ciezkich czasach ze swoimi argumentami, a tak, nie ma juz kogo sluchac.:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Jacek Kuroń - [*] 19.06.04, 03:54 toja50 napisała: > Masz racje, Parkosiu, jeden z niewielu bezinteresownych. Szkoda, bylby bardzo > pomocny w tych ciezkich czasach ze swoimi argumentami, a tak, nie ma juz kogo > sluchac.:-((( Toju, Jacka Kuronia nie słuchano juz od dawna! Poruszył prawicowe "serca", pod którymi sam musiał się ugiąć! Drwiną losu jest, że ten mądry człowiek poświecił swoje życie dla ideii, na której inni, zrobili polityczne kariery, no i oczywiście kasę!! Jemu natomiast została "sympatyczna" legenda termosu i koszuli, ach! jakże "miłe"!!! Nie bedę odmawiała za niego zdrowasiek bo by mnie wyśmiał! Ale, jak nigdy nikomu nie postawiłabym pomnika, to właśnie Jemu, za zupki, za to, że mu sie chciało, że poświęcił się dla bliźniego(Polaka i innych), że wszystko co robił, robił z sercem. Pozdrawiam, trochę smutno, bo jesteśmy narodem ...dziwnym właśnie!! :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Jacek Kuroń - [*] 24.06.04, 14:15 Ale sie pogrzeb szykuje, nie myslalam, wejscie za zaproszeniem? A moze zle mysle? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Jacek Kuroń - [*] 24.06.04, 20:46 Nie słuchałem uważnie wiadomości,myślę jednak,że Kuroń nie chciałby w takim przybytku być eksponowany. Odpowiedz Link Zgłoś