Dodaj do ulubionych

TEB - pytania o szkołę

19.02.13, 20:04
Jestem zainteresowana nauką w TEB Edukacja. Czy ktoś się tam uczy lub uczył i może mi coś powiedzieć o tej szkole? Dodam, że szczególnie interesuje mnie profil asystentka stomatologiczna. Nie jestem pewna, czy w Grudziądzu funkcjonuje w ogóle ten profil? Czy szkoła dobrze uczy w tym kierunku? Jak są prowadzone zajęcia? Czy czesne jest bardzo wysokie? Proszę o pomoc :)
Obserwuj wątek
    • asiulek53 Re: TEB - pytania o szkołę 24.02.13, 18:52
      Ja chodzę na kierunek kosmetyczka, nie poszłabym do tej szkoły drugi raz.
      Wybierz inną policealną.Jeśli gdzieś indziej jest twój poszukiwany kierunek.
      Koleżanka chodzi na Opiekuna do policealnej na chełmińską.
      Mnie też namawiała, ale za dużo na raz nie dobrze ...
      Znajdę link:
      www.studium.grudziadz.com.pl/
      Jest zadowolona ale opinia, opinii nierówna.
    • zoska87 Re: TEB - pytania o szkołę 08.08.14, 18:30
      Ja osobiście jestem bardzo zadowolona ze szkoły TEB edu. Zostałam świetnie przygotowana do egzaminu który zdałam na 98%. Polecam serdecznie.

Jeśli natomiast chodzi o wspomnianą w poście poniżej szkołę na Chełmińskiej to jest jakieś nie porozumienie, ponieważ zapisała się do niej, nie składając nawet świadectwa które podobno jest obowiązkowe a dostawałam ciągle plany zajęć i przypomnienia o egzaminie. Nie pojawiłam się ani razu na zajęciach a oni nagminnie chcieli mnie dopuścić do egzaminu!!! To jakiaś pseudo szkoła !!! Jak ktoś nie chodzi to jakim prawem ma zostać dopuszczony do egzaminu? To niesprawiedliwe chociażby dla tych którzy chodzą, uczą się i zaliczają wszystko w terminie. Odradzam!!!!
      • margar-ita91 Re: TEB - pytania o szkołę 28.01.15, 21:52
        Ja natomiast polecam nową szkołę w Grudziądzu ŻAK . Mają dużo ciekawych i darmowych kierunków! Administracja, rachunkowość i bhp-to standardowo, ale też mają kosmetykę, opiekuna osób starszych , florystę i jeszcze inne.. Zapisałam się z koleżanką na florystkę -wreszcie doczekałam się tego kierunku w Grudziądzu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka