magikos 30.07.04, 15:29 Wisła juz odpadła z Championsów ,pogoda sie ukształtowała ,weekend mam wolny ,więc zadaję temat ,bo moje musi być na wierzchu ;) - pozdrawiam 4umowiczki i 4umowiczów :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: SIERPIEŃ JUŻ ZA PASEM.......START 30.07.04, 20:58 Czemu piszesz, ze odpadla? Cuda sie zdarzaja, oby!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: SIERPIEŃ JUŻ ZA PASEM.......START 01.08.04, 20:38 No i co zapodaczu? cisza? i jak ma byc na wierzchu? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: SIERPIEŃ JUŻ ZA PASEM.......START 01.08.04, 22:31 z obowiązku podpisuję listę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: SIERPIEŃ JUŻ ZA PASEM.......START 02.08.04, 00:09 No właśnie napisał sobie listę i juz Go nie ma, a ja jestem non - stop ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: SIERPIEŃ JUŻ ZA PASEM.......START 02.08.04, 08:18 Aaaa co mi tam, z obowiazku podpiszę raz jeszcze, to dla Magika ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: SIERPIEŃ JUŻ ZA PASEM.......START 02.08.04, 10:50 dzieki bardzo ,ale wolę być raz na jakiś czas niż uprawiać lelum polelum ;) miłego tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: SIERPIEŃ JUŻ ZA PASEM.......START 02.08.04, 13:05 Mądralski kruku, to zapodaj temat, nie bedzie lelumowato, wymagania to mozna miec, ale trzeba jeszcze cos z siebie dac. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: SIERPIEŃ JUŻ ZA PASEM.......START 02.08.04, 15:38 No patrzcie tylko!? Magikos??? To Ty taki??? Nie ma sprawy, zapodaj temat zobaczymy co tam w "białych krukach" tych prawdziwych, wyczytałeś??? Przyznam, ze zatkało mnie, a my tu tego no, hołubimy Go! A feeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś